Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Banášová a Partlová na móle: Nešikovná Adela, bledá Mirka!

Mirka Partlová a Adela Banášová v úlohe modeliek. Zobraziť galériu (16)
Mirka Partlová a Adela Banášová v úlohe modeliek.

BRATISLAVA – Návrhári už teraz predstavujú plesové modely pre blížiacu sa sezónu. Na utorkovej prehliadke nových trendov sa úlohy modeliek zhostili aj známe tváre. Napríklad aj Adela Banášová (30), ktorá nám prezradila, že po dvoch rokoch sa na móle cítila dobre. Len s chôdzou mala akosi problémy.

Trendy novej plesovej sezóny predstavili návrhári pod záštitou organizátorov bratislavského Plesu v opere. V róbach sa po móle prechádzali známe tváre, hoci niektoré boli takmer na nespoznanie.

Obľuba svetových návrhárov v tom, že nechajú modelky nalíčiť príliš nabledo, totiž dorazila aj k nám. Doplatila na to napríklad Mirka Partlová. Extrémne biela tvár a  strapatý účes spôsobili, že mladá herečka vyzerala ako bez života.

Mirka však nebola jediná, čo na móle zaujala. Za povšimnutie stála aj Adela Banášová. Tá naposledy predvádzala pred dvomi rokmi. A to pre značku, ktorú vlastní jej známy. Aj plesové šaty si teraz na seba obliekla z podobného dôvodu - aby podporila návrhárku, s ktorou rada spolupracuje.

Moderátorkina prechádzka po móle sa ale nezaobišla bez drobnej chybičky krásy. „Šaty boli príjemné, cítila som sa fajn. Len som si trochu stúpala na sukňu,“ zhodnotila Banášová samú seba v úlohe modelky.

Ktoré ďalšie známe ženy sa ukázali na móle? Pozrite si našu GALÉRIU.

Bližšie informácie o prehliadke nájdete TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu