Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Honosná svadba najkrajšej ženy sveta: Iba topánky stáli Kacinovú 1600 eur!

Manželia Natália Bizoňová Kacinová a Juraj Bizoň Zobraziť galériu (18)
Manželia Natália Bizoňová Kacinová a Juraj Bizoň

BRATISLAVA - Dopriali si! Niekdajšia víťazka súťaže krásy Queen of the World z roku 1997 sa vydala. Slovenka Natália Kacinová (30) si po ročnej známosti zobrala za manžela právnika Juraja Bizoňa. Svadba ako z rozprávky sa konala cez víkend na zámku Topoľčianky.

Krásna Natália Kacinová si splnila ten najkrajší dievčensky sen. Mala svadbu ako princezná. Uplynulú sobotu o 15:00 si v kaplnke zámku v Topoľčiankach povedali s Jurajom Bizoňom svoje Áno.

V nádherných bielych šatách od módneho návrhára Jozefa Klíra vyzerala nevesta rozprávkovo. Pompézny efekt umocňovali svadobné topánky vyrobené na mieru, do ktorých boli vložené swarovského kryštáliky v hodnote 1600 eur. „Tie topánočky si nechávam na pamiatku,“ nenápadne podotkla Natália.

Topky.sk však tiež zaujímalo, ako kráskin deň D vyzeral. „Po obrade nás fanfáry vítali dole na nádvorí zámku, kde sme po gratuláciách vypúšťali svadobné holuby. Hrala nám aj kapela Gladiator,“ začala opisovať svoj najkrajší deň v živote Kacinová. Po tom, čo si dali s novomanželom sľub, nasadli do svadobného koča s koňmi, ktorý ich odviezol cez celý park k zámku.

„Nasledovalo tradičné rozbíjanie taniera a prehliadka zámku. Ako svadobný tanec sme natrénovali tango spojené s cha-chou, po skončení ktorého pyrotechnik vypustil trblietavé flitre do celej miestnosti. Po svadobnom tanci nám romanticky zaspievala kamarátka Martina Šindlerová francúzsku pieseň Je t´ aime,“ nadchýnala sa kráska. Po rozkrojení svadobnej torty nasledovalo žúrovanie až do bieleho rána na nádvorí zámku. Zabávalo sa tu približne 75 pozvaných hostí.

Okrem bývalej superstaristky boli na svadbe aj ďalší prominentní hostia. Napríklad spomínaná kapela Gladiator, politici Ľudovít Kaník, Tomáš Galbavý a Peter Mišík, playmate Eva Cifrová, či spevák Peter Nagy. Ten zaspieval tiež. 

Inšpirujte sa exkluzívnymi svadobnými doplnkami. Kliknite SEM!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu