Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexi playmate s natrieskaným dekoltom: Ako bohyňa plodnosti!

Bývalá playmate Jenny McCarthy dráždila objemným dekoltom Zobraziť galériu (6)
Bývalá playmate Jenny McCarthy dráždila objemným dekoltom

LAS VEGAS – Postavička ako lusk a výstrih na prasknutie! Ak ste doteraz nemali predstavu, ako by mali vyzerať tie najsexi grécke bohyne, Američanka Jenny McCarthy je priam dokonalým zdrojom inšpirácie. Hoci jej ťahá na štyridsať, v odvážnom outfite vyzerá na zožratie – aj s hadom medzi prsiami!

Mladšia o celé desaťročie! Takým dojmom chcela pôsobiť 37-ročná hviezda, ktorá cez víkend zavítala na párty s názvom Midsummer Night's Dream. Napriek výraznému líčeniu a zvlnenej blond hrive sa jej však do očí pozeral málokto. Všetky zraky totiž smerovali rovno na jej výstavný dekolt a zadoček v tangáčoch – veď sa pred paparazzmi pretŕčala v plnej kráse... Polonahá!

Sexi blondínka sa v skromnom kostýme bielej farby v štýle antiky rozhodne neobjavila v Las Vegas náhodou. Toto mesto hazardných hier a rýchlych svadieb sa totiž na istý čas stalo novým domovom pre ňu aj jej osemročného syna Evana. Jej hriešne telo totiž ešte donedávna patrilo hercovi Jimovi Carreymu. Po ich rozchode sa Jenny rozhodla zamestnať si myseľ originálnym spôsobom – pustila sa do rozsiahlej rekonštrukcie domu.

Hoci od okamihu, kedy prvýkrát pózovala pre Playboy, ubehlo už 17 rokov, Jenny sa stále pýši závideniahodnou figúrou. Ako priznala v nedávnom rozhovore, udržiava si ju predovšetkým ľahkou stravou: „Jem veľa polievok a šalátov. Mixujem zeleninu na kašu, pretože je v nej stále dosť proteínov. Milujem špenát s orieškami.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu