Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hajdu má v živote už niekoľko dní ďalšieho chlapa: A takýto je fešák!

Zuzana Hajdu s manželom a syn Adamko Zobraziť galériu (10)
Zuzana Hajdu s manželom a syn Adamko

BRATISLAVA – Po dcérke má aj vytúženého syna! Bývalá jojkárska moderátorka Zuzana Hajdu (34) priviedla koncom júna na svet svojho druhého potomka. Po dcérke Elisse (1 rok 2 mes.) sa jej narodil syn Adamko. A tak má plavovláska okrem manžela Moustyho Mahmeda (34) doma ďalšieho chlapa. Topky.sk získali fotografie malého Adamka. Pozrite, ako už vyrástol.

Bývalá tvár jojkárskeho televízneho spravodajstva Zuzana Hajdu priviedla pred viac ako dvoma týždňami na svet svoje druhé dieťa. V Bratislave porodila syna. Tomu spolu s manželom Moustym Mahmedom dali meno Adam. „Pri narodení vážil 3,4 kg a meral 51 centimetrov,“ prezradila nám tesne po pôrode Zuzana. Po chlapcovi veľmi túžila.

Malý rastie ako z vody a materské mliečko mu chutí. Dôkazom, že sa má naozaj k svetu, môžu byť aj fotografie, ktoré sa nám podarilo získať. Adamko má síce iba dva týždne, no doslova každým dňom je väčší. „Papá oveľa častejšie ako kedysi Elisska. Vidieť, že je to chlap,“ priznala s úsmevom Zuzana, ktorá sa na syna zatiaľ nemôže sťažovať. „Je mimoriadne dobrý. Neplače a len stále spinká. Ešte aj počas papania,“ uzavrela Hajdu.

Fotografie Adamka si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu