Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Karin Haydu mala vážnu chorobu: Takto po nej pribrala!

Karin Haydu bola pred chorobou štíhla. Po nej výrazne pribrala. Zobraziť galériu (12)
Karin Haydu bola pred chorobou štíhla. Po nej výrazne pribrala.

BRATISLAVA – Výrazne sa zmenila! Karin Haydu (33) mala pred časom vážne zdravotné problémy, čo sa podpísalo aj na jej postave. A hoci je stále šarmantnou tmavovláskou, štíhlymi krivkami sa momentálne pýšiť nemôže.

Karin Haydu si vo štvrtok večer nedala ujsť podujatie, ktoré sa konalo v Bratislave pri príležitosti Shakespearovských divadelných slávností. Na akciu sa nahodila do bielych šiat. V rafinovanom outfite neodhalila iba svoje ramená, ale aj menšie faldíky v okolí bruška.

„Nie, nie som tehotná a áno, pribrala som,“ povedala Karin, ktorá nám hneď aj vysvetlila dôvod, kvôli ktorému sa na ňu v priebehu dvoch mesiacov nabalilo šesť kíl. „Mala som nejaké zdravotné problémy. Nechcem to však bližšie špecifikovať. Tých pár kíl navyše je minimum, čo ma trápi.“ Ako sme sa od sympatickej tmavovlásky ďalej dozvedeli, už by mala byť v poriadku.

Vďaka tomu, že sa jej stav zlepšil, môže začať opäť športovať a pracovať na svojej postave. „Dúfam, že to pôjde čoskoro dole a vrátim sa do pôvodnej formy,“ uzavrela túto tému moderátorka.

Pozrite si fotografie zo Shakespearovských slávností v našej GALÉRII!

Aké budú jubilejné Letné shakespearovské slávnosti nájdete TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu