Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké tajomstvo Pappa a jeho ženy Lučeničovej: Eva predčasne porodila!

Manželia Eva a Robo Pappovci Zobraziť galériu (2)
Manželia Eva a Robo Pappovci

BRATISLAVA – Radosť vystriedal strach! Celých sedem mesiacov sa darilo manželskému páru Pappovcov tajiť pred verejnosťou Evine (34) tehotenstvo. Dokonca aj samotné narodenie malej Isabelly, ktorá sa vypýtala na svet pred šiestimi týždňami. Topky.sk zistili, že predčasne.

Robo Papp (28) a jeho manželka Eva sú už takmer mesiac šťastnými rodičmi. Radosť z dievčatka majú o to väčšiu, že dcéra známeho hudobníka Laca Lučeniča v roku 2008 v piatom mesiaci tehotenstva potratila. „Práve kvôli tomu, čo sa stalo v minulosti, sme mali teraz obrovskú radosť. Dcérka bola počatá prirodzenou cestou,“ povedal pre topky.sk čerstvý tatko.

Od hudobníka sme sa ďalej dozvedeli, že v momente, ako uvidel Isabellu, zmenil sa mu život. „Úplne. Bol to nádherný pocit,“ teší sa Robo. „Niekoľkokrát sme sa pokúšali o bábätko, ale nedarilo sa. Tehotenstvo nebolo náhodné, ale plánované,“ dodal spevák.

Hoci je narodenie dcérky šťastnou udalosťou, predsa len mali rodičia vrásky na čele. Dôvodom boli starosti o malú. „Eva porodila predčasne, v siedmom mesiaci tehotenstva. Dievčatko je však mimo ohrozenia života,“ vylúčil akékoľvek komplikácie Robo Papp.

Spevák sa s dcérou Laca Lučeniča oženil v roku 2006. Svadbou spečatili svoj dlhoročný vzťah. V súčasnosti sú spolu už desať rokov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu