Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Podzámska si zavarila: Elena, horí ti pod zadkom!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – Berie jeden kšeft za druhým a takto to potom dopadne! Elena Podzámska (38) sa dostala kvôli dnešnému priamemu prenosu Miss Slovensko 2010 do nezávideniahodnej situácie. Problémom je funkcia porotkyne v markizáckej súťaži krásy a seriálová úloha väzenkyne v jojkárskych Odsúdených.

Bude sa musieť poriadne obracať! Ako sme už na topkách informovali, herečka Elena Podzámska sa dnes objaví v úlohe porotkyne v súťaži Miss Slovensko 2010. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby štart priameho prenosu nebol naplánovaný na 20:00. Práve tento termín totiž dostáva Podzámsku do poriadne stresujúcej situácie.

Od rána až do 18:00 dnes nakrúca Odsúdené, pričom známe osobnosti účinkujúce v programe Miss Slovensko musia byť k dispozícii nielen počas doobedňajšej generálky, ale tiež minimálne dve hodiny pred prenosom. „Dúfam, že nebudem musieť byť na kompletne celej generálke. Na večer už mám predpripraveného stylistu aj topánky a rýchlo sa presuniem do NTC,“ povedala nám Podzámska, ktorá mala pôvodne byť podľa našich informácií na pľaci až do 19:00. „S produkciou Odsúdených sme sa dohodli a trošku sme posunuli ukončenie nakrúcania na zhruba šiestu,“ vysvetlila topkám herečka. No tak či tak bude mať čo robiť, aby to stihla. Možno sa dokonca inšpiruje kauzou Dary Rolins, ktorá sa kvôli bleskovému presunu na prenos Česko Slovenskej SuperStar nechala odviezť vozidlom rýchlej zdravotníckej pomoci.

Nechajme sa teda prekvapiť, ako to dnes večer nakoniec dopade. Do budovy NTC totiž zrejme príde Podzámska ešte s mejkapom z Odsúdených, ktorý má ďaleko od pompéznej vizáže hodiacej sa na slávnostný večer. Maskérky budú mať plné ruky práce so súťažiacimi dievčatami a ostatnými účinkujúcimi. Aby sa nakoniec nestalo, že do poroty Miss Slovensko 2010 zasadne namiesto Eleny Podzámskej „trestankyňa“ Grófka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu