Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Showdance nezohnali náhradu za Koleníka: Vieme, ako to budú plátať!

Ján Koleník sa zranil, náhrada sa nenašla. Zobraziť galériu (9)
Ján Koleník sa zranil, náhrada sa nenašla.

BRATISLAVA – Len sedem statočných! Tak bude vyzerať Showdance na Jojke. Za zraneného Jána Koleníka (30) sa totiž nepodarilo zohnať náhradného tanečníka. Ako sa s tým dramaturgia vyrovná?

Štyria muži a štyri ženy to mali v najbližší pondelok rozbaliť na Jojke. Začiatkom marca sa však vážne zranil Ján Koleník a s tancom musel skončiť. Najnovšie televízia definitívne potvrdila, že náhradu za mladého herca nezohnali.

„Po nešťastnom zranení Janka Koleníka sme zvažovali viaceré alternatívy. Najmä pre krátkosť času a náročnosť prípravy sme sa nakoniec rozhodli, že súťažiť bude iba sedem tancujúcich,“ povedal nám hovorca Jojky Jozef Gogola. Na parkete teda uvidíme túto zostavu: Peter Batthyány, Branislav Bystriansky, Vladimír Kobielsky, Diana Mórová, Kristína Svarinská, Zuzana Mauréry a Veronika Paulovičová.

Zaujímavé však je, že hoci má televízia k dispozícii o jedného herca menej, počet súťažných kôl znížiť nemieni. Dokonca ani minutáž relácie. „Tvorcovia využijú čas, počas ktorého by tancoval práve on, na rôzne prekvapenia pre divákov,“ dozvedeli sme sa od Gogolu. Nechajme sa teda prekvapiť, čo si pre nás vymyslia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu