Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strhaná Mórova: Diana, spomaľ to vražedné tempo!

Diana Mórová Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová

BRATISLAVA – Je na roztrhanie! Pohľad na Dianu Mórovú (40) signalizuje, že si toho na seba naložila za posledné dni až príliš. Zaneprázdnenosť, vypätie a stres sa jej výrazne odrážajú na unavenej tvári. Dôkazom je aj naša fotografia zachytávajúca herečku pri príchode na tanečný tréning do ShowDance.

Maká naplno! O tom, že je herečka SND pracovne vyťažená, niet pochýb. Okrem divadelných predstavení a nakrúcania denného seriálu Panelák, kde stvárňuje jednu z ústredných postáv, ju najnovšie zamestnáva aj ShowDance.  V jojkárskej šou sa totiž predstaví ako tanečnica.

Na súťaž sa poctivo pripravuje. Tréningy má trikrát do týždňa a trvajú zhruba dve hodiny. Ako to matka malého Quida stíha?! „Všetko sa dá. Keď si to človek naplánuje a má okolo seba dobrých ľudí, tak to zvláda," povedala topkám Mórová, ktorú sme zastihli tesne po tréningu. Na herečke je obdivuhodné, že aj keď má toľko povinností, nesťažuje si.

Kvôli tomu, aby Diana trávila maximum času so svojím synom, obmedzila večierky a akcie. „Úplne som vynechala spoločenský život," priznala a hneď aj ozrejmila dôvod tohto rozhodnutia. „Keď mám voľno, tak vždy idem za Quidom," dodala.  

Zdá sa, že skĺbiť dokopy súkromie a prácu, si vyžaduje množstvo úsilia. Diane však pribúdajú na čele vrásky aj „vďaka“ neuzavretým vzťahom s bývalým partnerom Jurajom Mokrým. Dokedy bude zvládať toto napätie a stres?! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu