Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia rana pre Kristinu: Neštastie tesne pred finále!

Speváčka Kristína Zobraziť galériu (6)
Speváčka Kristína

BRATISLAVA - Sype sa to na ňu! Po podozreniach z ukradnutia piesne Horehronie prichádzajú ďalšie nepríjemnosti. Speváčka Kristína Peláková (22) alias Kristina sa pred bránami finále Eurovízie ocitá v nezávideniahodnej situácii.

Tesne pred vyvrcholením slovenského finále sa proti mladej speváčke zo Svidníka rozpútala štvavá kampaň. Mnohým totiž prekážalo, že patrí k horúcim favoritkám na postup do Osla. A preto sa Kristínini neprajníci usilovali o jej zdiskreditovanie. 

Tvrdili, že jej súťažná pieseň zaváňa plagiátorstvom. Až príliš nápadne sa vraj podobá na macedónsku skladbu od Tose & Synthesis s názvom Oj Devojče. Našťastie sa však podozrenia ukázali ako neopodstatnené.

Kauza ešte poriadne nevychladla a Kristína už musí čeliť ďalším problémom, za ktoré môže presun slovenského finále Eurovízie z nedele na sobotu. Náhla zmena termínu spôsobila, že svoje finálové vystúpenie nebude môcť obohatiť zaujímavým tanečným číslom. 

Štvorica speváčkiných tanečníkov zo SĽUK-u sa totiž nestihne dostaviť na prenos. Na sobotu majú naplánované vystúpenie na opačnej strane republiky. 

„Vzniknutej situácii sa musíme prispôsobiť,“ povedal so sklamaním v hlase speváčkin manažér Braňo Jančich, ktorý začal nepríjemnú situáciu ihneď riešiť. „Narýchlo zháňame iných tanečníkov,“ prezradil nám. 

No ak by sa to aj podarilo, tí budú mať na nacvičenie náročnej choreografie v podstate len jeden deň. „Problém bude aj s kostýmami. Pochybujem, že im budú sedieť,“ obáva sa ďalších nepríjemností manažér. Uvidíme teda, ako to nakoniec v sobotu s Kristínou dopadne.     

Vyhrajte zájazd do Osla spolu s dvomi vstupenkami na medzinárodný Eurosong. Kliknite SEM!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu