Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

EXKLUZÍVNE! Toto je Kristinin najnovší klip: A opäť je v ňom sexi!

Sexi podoby speváčky Kristíny. Zobraziť galériu (6)
Sexi podoby speváčky Kristíny.

BRATISLAVA – Čaro nechceného! Speváčka Kristína Peláková (22) iba pred pár dňami dokončila nový videoklip k piesni Tak si pustím svoj song. Vraj pri jeho výrobe vôbec nešlo o to, aby v ňom bola za sexi kosť. Nuž, podarilo sa... Veď posúďte sami v exkluzívnej premiére videa na topkách!

Ošiaľ z Horehronia ešte ani zďaleka nedoznel a Kristina vypúšťa do sveta ďalšiu pieseň. Dokonca aj s videoklipom, ktorý vám topky.sk prinášajú v exkluzívnej premiére. „Túto skladbu nenasadzujeme do rádií v pozícii oficiálneho singla, chceme totiž z aktuálneho albumu vypustiť viac piesní, ku ktorým budú aj klipy. Bolo by nám totiž ľúto, keby v éteri rotovala pol roka len jediná skladba,“ prezradil nám taktiku manažér Braňo Jančich.

Nové video je veľmi jednoduché. Vystupuje v ňom len Kristína, preto v ňom môžeme vidieť viac jej podôb. A vizážistke sa podarilo minimálne v dvoch prípadoch vykúzliť zo speváčky osudovú sexicu. Mimoriadne jej pristane najmä takzvaný mokrý vzhľad, ktorý evokuje, že práve vyliezla zo sprchy.

Ako sme sa však dozvedeli, pôvodným zámerom vôbec nebolo ukázať všetok brunetkin sexepíl. „Tu to práveže nie je hrané na sexi klip, tie predtým boli viac atraktívne. Zmeny Kristíninho vzhľadu symbolizujú v tomto videu rôzne nálady a ich kontrasty,“ vysvetlil Jančich.

Zábery z predchádzajúcich pikantných videoklipov Kristiny si môžete pozrieť TU.

 

VIDEO: Premiéra klipu k piesni Tak si pustím svoj song.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu