Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

POTVRDENÉ Rakovská je v štvrtom mesiaci: Syn sa bude volať Tokyo!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič.

BRATISLAVA – Šťastná správa! Moderátorka Barbora Rakovská (22) a Tomi Popovič (31) po niekoľkomesačnom vzťahu očakávajú potomka. Novinku sa dozvedeli v zahraničí, preto pre svojho prípadného syna plánujú netradičné meno.

Ako už topky.sk informovali, Barbora Rakovská je tehotná! Radostnú správu nám už potvrdili aj nastávajúci rodičia. „Dozvedeli sme sa to v Tokiu. Bol to pre nás šok, ale zároveň sme sa tomu potešili,“ povedal nám Tomi, ktorý nedávno absolvoval v Japonsku turné so skupinou Backstreet Boys.

Na tehotenstvo prišla moderátorka dosť kurióznym spôsobom. „Prestalo jej chutiť suši, tak pátrala po príčine,“ prezradil s úsmevom budúci otec. 

Barbora v prvých mesiacoch zmenený stav pred verejnosťou tajila. Momentálne je už ale v štvrtom mesiaci, takže kritický štvrťrok má za sebou.

Dvojica zatiaľ pohlavie bábätka nepozná, no meno pre mužského potomka už vybrali. A bude naozaj netradičné! Nastávajúci otecko si totiž chce uctiť mesto, v ktorom sa šťastnú novinku dozvedel. „Syn bude Tokyo Popovič,“ tvrdí Tomi. Nechajme sa prekvapiť, či mu nadšenie pre toto meno vydrží až do narodenia dieťatka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu