Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z obrovského brucha vyformovala telo plážovej sexbomby!

Nadya Suleman Zobraziť galériu (5)
Nadya Suleman

LOS ANGELES - Neuveriteľné! Hoci sa Nadya Suleman (34) snažila zaujať niekedy až zvráteným spôsobom, tentoraz si svojich päť minút slávy skutočne zaslúži. Ani nie pred rokom mala totiž objemné brucho, v ktorom rástlo osem deťúreniec. Dnes je však štíhla ako prútik a krivkami v bikinách vyráža dych!

Okrúhly zadoček, plné poprsie a závideniahodne štíhle nohy! Zdá sa, že starostlivosť o 14 malých ratolestí naraz je naozaj skvelým tréningovým programom. Na popôrodnej figúre mamičky na plný úväzok totiž niet po tukových vankúšoch ani stopy. Postavu, ktorú predviedla v červených a tyrkysovo-čiernych plavkách pri mori, jej závidia aj mnohé bezdetné dievčatá!

Sériu mimoriadne vydarených záberov z pláže uverejnil vo svojom najnovšom vydaní bulvárny plátok Star. Ten Nadyi venoval aj titulnú stranu, na ktorej láka osvedčenými trikmi na to, ako sa mamičky po pôrode dostanú späť do formy. A hoci je na prvý pohľad jasné, že fotografie v bikinách boli vyretušované, tmavovláske s kŕdľom detí nemožno odoprieť aspoň jednu vec. Pri formovaní svojich kriviek odviedla naozaj poriadny kus práce!

V rozhovore pre spomínaný magazín Nadya tvrdí, že nepodstúpila nijaký skrášľovací zákrok a jej štíhle telo je výsledkom poctivého cvičenia: "Cítila by som sa ako podvodníčka. Chcela som dokázať sama sebe, že to dokážem vlastnými silami, prirodzene. Priatelia ma volajú Elastická, pretože som sa vždy po pôrode veľmi rýchlo vrátila do 'pôvodného tvaru'." Ktovie však, ako v skutočnosti vyzerá jej pokožka. Na záberoch, ktoré tesne pred samotným cisárskym rezom uverejnil portál TMZ.com, má totiž nemalé množstvo strií!

Ešte pred rokom mala Nadya obrovské brucho...




 

...no dnes je z nej štíhla sexica!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu