Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Silikónová maniačka: Z plochej hrude má balóny... A chce väčšie!

Heidi Montag Zobraziť galériu (9)
Heidi Montag

LOS ANGELES - Úplne sa pomiatla?! Hollywoodska hviezdička Heidi Montag (23), ktorá nedávno podstúpila až neuveriteľných desať zákrokov v jeden deň, neprestáva šokovať. Hoci sa jej tvár ešte stále zotavuje a nevládze ňou poriadne hýbať, už má naplánovanú ďalšiu plastickú operáciu. Zatúžila totiž po megaprsiach!

Heidi za veľkou mlákou vstúpila do povedomia divákov vďaka televíznemu prepadáku s názvom The Hills (v preklade kopce), v ktorom si okrem iného našla aj svojho súčasného manžela Spencera Pratta. Dnes sa však z výhľadu na kopce môže tešiť nielen z terasy svojho bytu. O povestných kopcoch si totiž neprajníci šuškajú aj v súvislosti s jej o poznanie objemnejším poprsím!

Nadvihnutie obočia, botox v oblasti čela, úprava nosa, injekcie tuku do líc, okolia úst a pier, zmenšenie brady, liposukcia krku, zmiernenie odstávania uší, zväčšenie pŕs, liposukcia v páse, bokoch, vonkajších a vnútorných stehnách, zväčšenie zadku - to je kompletný zoznam zákrokov, ktoré si herečka nechala urobiť počas 10-hodinovej operácie. A aj keď v prvom rozhovore pre magazín People priznala, že je na skrášľovacích procedúrach závislá, dnes túto myšlienku prekvapivo odmieta.

"Ak by som bola závislá, mala by som desať operácii," argumentovala blondínka v dokrútke pre reláciu Good Morning America. Po tom, čo ju redaktorka upozornila, že v skutočnosti naozaj podstúpila desať zákrokov, snažila sa rýchlo vysvetliť: "Myslím to tak, že by som mala desaťkrát operáciu. V skutočnosti som mala len dve rôzne operácie."
 
V snahe docieliť dokonalú krásu zovňajšku však Heidi zďaleka neskončila. Prsia, na ktoré si momentálne kupuje bielizeň s veľkosťou košíkov F (označovaných aj ako DDD), podľa nej stále nie sú dosť veľké: "Páči sa mi veľkosť F. No vlastne chcem veľkosť H. H ako Heidi." Ešte šťastie, že sa nevolá trebárs Nina - v Amerike sa totiž vyrábajú podprsenky len po veľkosť M!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu