Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Talianska kráska Bellucci (45): Čaká druhé dievčatko!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (4)
Monica Bellucci

RÍM - Talianska herečka Monica Bellucci, ktorá je v treťom mesiaci tehotenstva, čaká druhé dievčatko. Napísal to dnes taliansky server sorrisi.com, ktorý sa špecializuje na správy zo šoubiznisu.

Štyridsaťpäťročná filmová hviezda má so svojim o dva roky mladším manželom, francúzskym hercom Vincentom Casselom, už päťročnú dcéru Devu. Keď ju v roku 2004 čakala, zapózovala nahá pre talianske vydanie časopisu Vanity Fair na protest proti talianskemu zákonu, ktorý zakazoval používať darcovské spermie.

Bellucci, ktorá zažiarila napríklad v úlohe Márie Magdalény v biblickej dráme Umučenie Krista alebo v sci-fi Matrix Reloaded, sa za Cassela vydala v roku 1999. Zoznámili sa o tri roky skôr pri nakrúcaní francúzskeho filmu Byt. Od tej doby spolu natočili niekoľko snímok.

Ich manželstvo je považované za jedno z najpevnejších v súčasnom filmovom svete. Pre taliansku krásku to bol už druhý sobáš. V 90. rokoch bola krátko vydatá za talianskeho módneho fotografa Claudia Carlosa Bassoa, ich zväzok ale zostal bezdetný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu