Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdny Jeremy Irons u Heribanovej: Úraz z detstva ma straší dodnes!

Jeremy Irons a Alena Heribanová Zobraziť galériu (2)
Jeremy Irons a Alena Heribanová

BRATISLAVA - Exkluzívny hosť! Britský herec Jeremy Irons (60) prijal pozvanie do estévečkarskej relácie Anjeli strážni. V nej okrem iného porozprával moderátorke Alene Heribanovej (54) o náročných chvíľach svojho života. Nevynechal úrazy, autohavárie a dokonca spomenul aj trpký zážitok, na ktorý nemôže dodnes zabudnúť.

Pri rozprávaní svojho najšokujúcejšieho zážitku musel herec myšlienkami zablúdiť do dávnych čiaš, kedy ešte nevedel hovoriť a po svete sa "vozil" na kočíku. „Moja mama ma do neho uložila jedného dňa na môj poobedňajší spánok. Išla do kuchyne. Zostal som bez dozoru a nechtiac som na ňom odistil brzdu. Nanešťastie to bolo v záhrade na svahu a začal som sa rútiť dole kopcom. Pamätám si, ako som visel napoly von a videl mamu vybehnúť z kuchyne v zástere s drevenou vareškou,“ spomína si na mrazivé okamihy herec.

Matka Barbara našťastie stihla malého Jeremyho včas zachytiť, ale... „Posadila ma naspäť do kočíka a vzápätí do neho od zlosti sotila. Letel som teda do veľkého záhonu melónov. Následne sa somnou kočík prevrátil a ja som vypadol,“ dokončil rozprávanie na prvé spomienky svojho života držiteľ Oscara. Okrem pár modrín a škrabancov sa niekoľkomesačnému Ironsovi našťastie nič vážne nestalo.

Čo ďalšie o svojom živote, kariére a rodine prezradil v otvorenom rozhovore so známou slovenskou moderátorkou? To sa dozviete už dnes večer na Dvojke v relácii Anjeli strážni.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu