Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Playmate Cifrová: Strápnila Štumpfovú, Škamlovú a aj modelky!?

Eva Cifrová, Romana Škamlová a Katarína Štumpfová. Zobraziť galériu (19)
Eva Cifrová, Romana Škamlová a Katarína Štumpfová.

BRATISLAVA – Najznámejšia slovenská playmate Eva Cifrová sa mala včera objaviť na módnej prehliadke, ktorá bola usporiadaná pri príležitosti voľby tváre istej luxusnej vodky. Silikónová blondínka mala byť spolu s ďalšími deviatimi slečnami adeptkou na zisk tohto ocenenia. Na poslednú chvíľu si to však rozmyslela.

Eva Cifrová už bola prezlečená a pripravená vyjsť na mólo. No doslova v posledných chvíľach si to rozmyslela a rozhodla sa nezabojovať o možnosť stať sa tvárou istého luxusného alkoholického nápoja. A tým organizátorov akcie poriadne napálila. „Eva síce prisľúbila účasť, no bohužiaľ ju dnes na móle neuvidíme. Asi je takáto akcia pod jej úroveň. Ona je predsa úplne iná kategória. Zrejme by chcela vystupovať v Cannes,“ uštipačne ospravedlnila playmatekinu neprítomnosť organizátorka pred prítomnými hosťami.

Podľa našich informácií zo zákulisia sa Cifrovej nepáčilo to, že by mala súťažiť pod číslom a nie pod priezviskom. „Vraj je jej meno značka,“ dozvedáme sa od nášho zdroja. To však nebolo všetko. Nepáčilo sa jej vraj ani súťaženie spoločne s dievčatami, medzi ktorými figurovali napríklad tanečnica Katarína Štumpfová, modelka Romana Škamlová, herečka Linda Wagnerová známa najmä z reklamy Vianoce šalala a ďalšie dámy. „Takýmto správaním sa k nim zachovala ako ku handrám. Ako keby boli pod jej úroveň,“ rozhorčene reaguje človek zo zákulisia.

Cifrová má však na celú vec iný názor. „Zlyhala tam komunikácia. Pôvodne mi bolo povedané, že mám ísť predvádzať modely istej prestížnej značky. Nakoniec z toho však vysvitlo, že okrem toho budem aj súťažiť o zisk nejakého ocenenia. Mala som mať na sebe kostým s našitým logom istej vodky a poradové číslo. O tom som nevedela a nestotožňovala som sa s tým. Myslím si, že organizátorka sa nezachovala korektne a v ten večer zbytočne urazila veľa ľudí,“ prezentuje svoj pohľad na problém Cifrová.

Šou však nakoniec pokračovala aj bez nej. V konkurencii deviatich dievčat zvíťazila Romana Škamlová, ktorá sa stala tvárou luxusnej vodky. Okrem toho, že získala hodnotné ceny, nafotí aj kalendár pre tento alkoholický nápoj. O víťazstve bývalej milenky Honzíka Novotného nerozhodli iba sympatie prítomných hostí, ale aj porota v nasledovnom zložení: herec Peter Batthyány, moderátor a operný spevák Filip Tůma, operná speváčka Mária Andrašovanová a tanečníčka Ivana Surovcová.

Pozrite si fotografie z akcie v našej GALÉRII!

 

Sledujte Topky TV: Takto to vyzeralo na módnej šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu