Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Jackson: Toto je jeho úmrtný list! Zvláštne, že neuvádza príčinu smrti!

Michael Jackson Zobraziť galériu (12)
Michael Jackson

LOS ANGELES – Úrady v Los Angeles vystavili zosnulej popovej legende Michaelovi Jacksonovi († 50) úmrtný list. Dokument neuvádza príčinu smrti ani miesto, kde bude Kráľ popu pochovaný.

Lekári, ktorí vyšetrujú príčinu umelcovej smrti, stále skúmajú spevákov mozog . Súdny patológ Ed Winter uviedol, že Jacksonova rodina mozog dostane až vtedy, keď skončí vyšetrovanie príčiny Jacksonovej smrti. „Je potrebné urobiť ešte mnoho testov,“ povedal.

Postup, kedy si súdny patológ ponecháva mozog zosnulého, nie je neobvyklý. Podľa Wintera niekedy rodiny zosnulého čakajú s pohrebom v takýchto prípadoch na koniec vyšetrovania. Zámery rodiny Jacksonových ale nie sú známe.

V kolónke zamestnanie na úmrtnom liste má Jackson uvedené „hudobník“. V dokumente ďalej stojí, že spevák absolvoval strednú školu a bol rozvedený. Informácie do úmrtného listu poskytla Jacksonova sestra La Toya. Ona bola jednou z rodinných príslušníkov, ktorí prišli do nemocnice potom, čo bol Kráľ popu prehlásený za mŕtveho.

Rodina aj verejnosť sa s Michaelom rozlúčili včera. Verejná rozlúčka sa konala v losangeleskej Staples Center, kam sa dostali iba vylosovaní ľudia, ktorí dostali špeciálne vstupenky.


 

Pozrite si úmrtný list Michaela Jacksona v plnej kvalite. Kliknite  SEM!

 

 


Úmrtný list Michaela Jacksona

Jackson: Toto je jeho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu