Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Let's Dance: Trpký vyhadzov Flašíka... a Monika pri ňom nestála!

Silvia Kadnárová a Fedor Flašík v  Let´s Dance už nepokračujú Zobraziť galériu (16)
Silvia Kadnárová a Fedor Flašík v Let´s Dance už nepokračujú (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Prvýkrát bez manželky, prvý raz v rozhodujúcom súboji a predsa posledný! Derniéra v Let's Dance včera prischla Fedorovi Flašíkovi (51). Ten sa s odchodom musel vyrovnať bez svojej lásky - manželky Moniky Beňovej (40).

Šieste miesto v tretej sérii Let's Dance patrí po včerajšku Fedorovi Flašíkovi a Silvii Kadnárovej. Tí počas Horúčky nedeľňajšej noci vyšli zo súperenia s Ivetou Bartošovou a Matejom Chrenom neúspešne.

V prípade týchto párov je ale zaujímavé, že ich spája začiatok i koniec siedmej tanečnej exhibície. Oba páry totiž hneď v úvode vysielania otvorili viedenský valčík a o pár hodín už s odtancovaným slowfoxom stáli vedľa seba na parkete, keď porota išla vyriecť svoj ortieľ.

„Bojovnosť, nasadenie a úsilie, ktoré vynaložil pán Flašík, si zaslúži uznanie. To, že to dotiahol až na päticu, myslím, hovorí za všetko,“ zhodnotila výkon mediálneho mága porotkyňa Dagmar Hubová. „Z tejto súťaže odchádza, ale dúfam, že mojím kamarátom navždy ostáva, Fedor,“ povedal počas svojho rozhodovania Ján Ďurovčík.

A zdá sa, že priateľstvo medzi nimi nepominie. „Určite Janko,“ odvetil mu na to Fedor. Ten so svojou polovičkou Monikou Beňovou rátali s jeho odchodom už minulý týždeň. Veď Monika mala vtedy pre neho dokonca pripravenú veľkú kyticu, ktorú však nakoniec venovala vypadávajúcemu Filipovi Tůmovi.

Flašíkovi na včerajšom prenose manželka chýbala. Mala totiž pracovné povinnosti v Košiciach. No a možno práve táto skutočnosť ho viedla k tomu, že okrem slov vďaky znelo pre ňu z jeho úst aj vyznanie pred celým Slovenskom. „Milujem ju, bozkávam ju, ďakujem za podporu.“

 

Fotografie zo včerajšieho prenosu si môžete pozrieť v GALÉRII.

 

Poradie párov na základe známkovania poroty:

1. Adela Banášová a Peter Modrovský – tango (39 b.),
2. Petra Polnišová a Tomáš Surovec – tango (37 b.),
3. Iveta Bartošová a Matej Chren – slowfox (34 b.),
4. Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová – tango (33 b.),
5. Fedor Flašík a Silvia Kadnárová – slowfox (25 b.) – vypadávajúci pár.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu