Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Televízna hviezda s nespratným výstrihom: Bradavka sem, bradavka tam!

Aisleyne Horgan-Wallace Zobraziť galériu (3)
Aisleyne Horgan-Wallace

LONDÝN - Vie, ako vzbudiť pozornosť a nepohnúť ani prstom! Známa tvár britskej reality šou sa počas svojho exkluzívneho večera predvádzala v sexi outfite s obrovským výstrihom, ktorý nedokázal ustrážiť jej bujné prsia. Aisleyne Horgan-Wallace (30) tak okrem dlhých nôh ukázala aj bradavky... A to nejedenkrát!

Pôvabná blondínka je v Británii známa ako hviezda programu Big Brother s mimoriadne atraktívnymi proporciami. Svojich kvalít si je však s najväčšou pravdepodobnosťou dobre vedomá aj samotná majiteľka závideniahodnej figúry. Jej vyzývavé módne vychytávky totiž šíria erotické dusno a často odhaľujú viac, ako kážu dobré mravy.

Aisleyne sa naposledy poriadne odviazala v spoločnosti, keď uvádzala na trh svoju novú autobiografickú knihu. Večer strávila v priliehavých minišatách modrej farby, ktoré toho nezakrývali práve najviac. Neposlušný výstrih a absencia podprsenky sa postarali o skvostné okamihy, počas ktorých modelke vybehla bradavka alebo rovno celý prsník. A takýchto chvíľ bolo veru neúrekom...

Spomínaná kniha nesie názov Witness: Surviving Guns, Gangs And Glamour a vykresľuje Aisleynine problematické detstvo vrátane puberty. Následný kariérny vzostup jej zabezpečila až účasť v reality šou, ktorú síce nevyhrala, no odštartovala vďaka nej dráhu modelky. Jej úplne prvé spomienky zasahujú až do obdobia, keď mala len štyri roky a otec sa pokúsil o samovraždu. "Mal nôž a všade bola krv. Najprv som si myslela, že ho zranili policajti," uviedla britská kráska pre magazín Reveal, čím fanúšikom prisľúbila skutočne skvelú "zábavu" pri čítaní jej memoárov.

Televízna hviezda s nespratným
Zobraziť galériu (3)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu