Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Charlie Sheen: Trápi sa kvôli čerstvo narodenému synovi!

Charlie Sheen
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Jedno z dvojčiat Charlieho Sheena je od pôrodu 14. marca stále v nemocnici. Pre magazín People to potvrdil hercov hovorca Stan Rosenfield.

"Max zostal v nemocnici, pretože ešte nedosiahol váhu potrebnú na to, aby ho prepustili. Nie je to pre srdcové problémy, ako uvádzali niektoré médiá," uviedol. "Určite rýchlo priberie a čoskoro pôjde domov za rodičmi a bratom Bobom. Sheenovci si vážia záujem o ich synov, ale všetkých ubezpečujú, že obe deti sú v poriadku. Takáto váha je úplne bežná u detí, ktoré sa narodili predčasne," dodal Rosenfield.

Charlie Sheen a matka jeho synov Brooke Mueller Sheen sa vzali v máji minulého roka. Štyridsaťtriročná hviezda filmu Horúce strely (1991) či seriálu Dva a pol chlapa (2003) je otcom päťročnej Sam a trojročnej Loly z manželstva s herečkou Denise Richards a 24-ročnej Cassandry z predchádzajúceho vzťahu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu