Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bártova tvár na nepoznanie: Opuchnuté oko a bolesti! Čo sa mu stalo?

Alexander Bárta Zobraziť galériu (3)
Alexander Bárta

BRATISLAVA – Zdravotné problémy! Herec známy najmä z jojkárskeho seriálu Panelák - Alexander Bárta (33), sa včera zobudil do nepríjemného rána. Tvár mu „zdobil“ zle vyzerajúci opuch oka.

Zápal oka nespôsobuje obľúbenému hercovi iba zdravotné komplikácie. Ako nám Alexander Bárta prezradil, následky nesie aj jeho práca. Včera dokonca nebol v Jojke schopný nakrúcať seriál Panelák.

„Prišiel som kvôli opuchu o jeden natáčací deň. Ohrozená je aj premiéra divadelného predstavenia, ktoré je o dva týždne,“ povzdychol si Bárta, ktorý bol v nedávnej ankete OTO 2008 horúcim kandidátom na zisk ocenenia v kategórii Herec. 

„Zajtra (utorok) ráno som objednaný k lekárovi,“ povedal nám Bárta. Po návšteve odborníka bude vedieť, na ako dlho budú jeho pracovné aktivity ohrozené. 

V súvislosti so zápalom sme ďalej zisťovali, čo sa mu vlastne stalo. Ide o nejakú alergickú reakciu? „Nie, mám to z prievanu,“ dozvedáme sa od Bártu.


 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu