Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bílej škandál: Hajluje s Landom!

Šokujúca fotografia sa objavila na titulke českého denníku Aha! Zobraziť galériu (6)
Šokujúca fotografia sa objavila na titulke českého denníku Aha!

BRATISLAVA – Pekne si zavarila! Českým šoubiznisom v týchto dňoch otriasa škandál speváčky Lucie Bílej (42), ktorá sa nechala zvečniť so zdvihnutou pravicou. Prečo propaguje ideológiu Tretej ríše?

To, čo malo zostať uzamknuté v Pandorinej skrinke, sa dostáva po niekoľkých rokoch na povrch. Fotografia, ktorej dátum vzniku sa datuje o zhruba desať rokov dozadu, v týchto dňoch obletela celú Českú republiku. Lucie Bílá na nej hajluje spolu so spevákom Danielom Landom, ktorý sa v minulosti preslávil svojimi rasistickými textami piesní.

„Išlo o divadelnú skúšku. V divadle sa hrá o všetkom, aj o takých ohavnostiach,“ povedala Bílá pre český denník Aha! na margo škandalóznych fotografií. Nechcela však bližšie špecifikovať, o aké predstavenie išlo. Ani jednému z nich však nehrozí za vzývanie Adolfa Hitlera, ktorý má na svedomí tisíce ľudských životov, žiadny trest. A to ani v prípade, že by sa nakoniec ukázalo, že nešlo o žiadne predstavenie. Trestný čin by už totiž bol dávno premlčaný.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu