Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Diana Mórová: Nestará sa o svoje dieťa!

Diana Mórová a Hana Gregorová Zobraziť galériu (14)
Diana Mórová a Hana Gregorová

BRATISLAVA – Potvrdila svoju povesť ! Diana Mórová (38) hrá v Paneláku tvrdú ženu, doslova xantipu. A to sa prejavilo aj na jej vzťahu k dcérke. Namiesto prebaľovania bábätka totiž pracuje!

Denný seriál Panelák pondelkovým dielom odštartoval svoju tretiu sériu. Tvorcovia sľubujú viacero zmien - pribudne niekoľko postáv a vzťahy obyvateľov mestského paneláku sa ešte viac zamotajú. Vyhrotí sa aj spolunažívanie Diany Mórovej, čiže Ivany Švehlovej s jej svokrou Hanou Gregorovou alias Jarmilou Švehlovou.

Dianina postava totiž koncom druhej série porodila dcérku. A hoci je bábätko ešte malé, Ivana vzala prácu na plný úväzok. „Jarmila tvrdí, že matka by sa do troch rokov od dieťaťa nemala ani pohnúť, Ivana to rieši au pairkou a má čas aj na seba,“ prezradil nám scenárista Andy Kraus . „Tých momentov, kde na seba narazia dva genaračné názory, bude ale viac,“ dodal. To znamená, že sa diváci môžu tešiť na ďalšie konflikty u Švehlovcov.

V tretej sérii sa tiež dozviete, ako dopadne komplikovaný vzťah manželov Bajzovcov (Henrieta Mičkovicová, Marián Miezga). Rozvedú sa alebo dajú svojmu vzťahu ďalšiu šancu? Uvidíte, či sa Kordiak (Alexander Bárta) s Luciou (Helena Krajčiová) rozhodnú pre spoločný život a ako to dopadne s Angie (Mirka Partlová).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu