Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

„Ideálne“ manželstvo Malchárkovcov: Sofia žúruje, Jirko sa vyplakáva kamošom?!

Jirko Malchárek a Sofia Malchárková
Jirko Malchárek a Sofia Malchárková (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Je preňho najkrajšia v chotári, no ona sa vraj ako poslušná ženuška netvári! Exminister Jirko Malchárek (42) si zrejme ukážkové manželstvo neužíva. Jeho polovička Sofia (34) totiž podľa našich informácií nie je práve tou, ktorá by v ich vzťahu ťahala za kratší koniec. Žeby bol bývalý pretekár pod papučou?

Tancuje ako ona píska?! Dopočuli sme sa, že Sofia Malchárková so svojím manželom Jirkom údajne poriadne cvičí. V spoločnosti sa pritom prezentujú ako rovnocenní partneri, no podľa zdroja blízkeho manželskému páru je skutočnosť úplne iná.

„Ona ho pokojne nechá aj na tri dni samého, odíde si na chatu alebo žúrovať a on sám doma trúchli, vyplakáva a vyvoláva kamarátom,“ prezradil topkám ich spoločný známy. Malchárek si však nemyslí, že by sa s ním jeho pani pohrávala. „Je mi jedno, kto o tom čo hovorí. Ja sa cítim vyrovnaný a šťastný,“ popiera, že v ich domácnosti „nosí nohavice“ práve Sofia.

Tá nám k tomu tiež povedala svoje. „Nie je pod papučou, ja totiž papuče nenosím,“ žartovala na túto tému Malchárková. „Rešpektujeme sa navzájom,“ presviedčala Sofia, že v ich manželstve je všetko v najlepšom poriadku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu