Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Divoký žúr Paviela a Minárikovej: Holé prsia a litre šampanského!

Paviel Rochnyak, Jana Minaríková Zobraziť galériu (6)
Paviel Rochnyak, Jana Minaríková

BRATISLAVA – Odviazali sa! Playmate Jana Mináriková (26) utužuje aj po zrušení relácie Aha! – Dvaja v tom vzťahy s kaderníkom Pavielom Rochnyakom (23). To, že vyrazili na naozaj divokú párty, dokazuje aj Janin odhalený prsník.

Jana s Pavielom sú párik na pohľadanie! On „prerazil“ česaním známych hlávok, ona sa odhalila v pánskom magazíne. A teraz si užívajú ako celebrity! Nám sa podarilo získať fotografiu z jednej ich párty. „Vymetali sme bratislavské podniky a pili sme kvalitné šampanské,“ povedala o tomto žúre Janka.

Playmate sa zabávala tak intenzívne, že jej počas pózovania vykukla aj časť bradavky. „Áno, korzet bol neposlušný, tak mi tam niečo vyskočilo. Občas sa to stane aj známym americkým herečkám,“ nedala sa vyviesť z miery Mináriková, ktorá s niečím podobným zjavne nemá problém, keďže v minulosti už pózovala aj bez oblečenia. 

„Veď je to pekné. Keď to niekomu inému neprekáža, tak mne tiež nie,“ povedala nám Jana. Nuž, Pavielovi a módnemu návrhárovi Nikolovi Bertokovi, ktorí jej robili spoločnosť, to zjavne neprekážalo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu