Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Adela Banášová: Odchádza z Markízy, ale... tvárou STV nebude!

Adela Banášová Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Moderátorku Adelu Banášovú (28) už nebavia komerčné formáty, ktoré jej priniesli obrovský úspech. Rozhodla sa preto znovu upísať verejnoprávnej STV. A topky.sk vedia, aké podmienky tam na ňu čakajú!

Adela Banášová odchádza z Markízy! Po formátoch Supestar 2 a 3 a dvoch sériách Let’s dance ju zrejme komerčný úspech unavil. Po vrieskajúcich tínedžeroch a hopsajúcich celebritách sa moderátorka rozhodla pre zaujímavé osobnosti, ktoré by spovedala vo vlastnej talkshow. Na obrazovkách STV!

Relácia sa bude zrejme vysielať už na jar. Zaujímavé však je, že Adela Banášová nebude musieť verejnoprávnu televíziu nikde propagovať. „Adela nebude tvárou STV. Naša spolupráca nie je založená na exkluzivite. Adela Banášová sa teda bude zúčastňovať na promo aktivitách súvisiacich iba s jej programom,“ prezradil nám programový riaditeľ STV Roman Lipták. Snáď sa nakoniec nestane, že najlepšia slovenská moderátorka upadne do zabudnutia.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu