Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hipisák? Nie, Lučenič!

Laco Lučenič Zobraziť galériu (8)
Laco Lučenič

Bratislava – Svojský imidž v sebe nezaprie! Hudobník Laco Lučenič (55) strávil nedávne popoludnie v spoločnosti manželky Gabiky a dcérky Adelky. Zatiaľ čo sa jeho „dámy“ vyfintili, on si s oblečením príliš námahy nedal. Spýtali sme sa ho preto, kde „vyhrabal“ túto nezvyčajnú košeľu.

Čierny podklad a farebné tvary pripomínajúce neidentifikovateľné vzory, aké vídať po „prílete“ mimozemšťanov v obilí. Zhruba tak vyzerala košeľa porotcu nedávno vysielanej speváckej šou SuperStar 3 Laca Lučeniča. Hudobník na seba navliekol kúsok, ktorý je už pekne dlhú dobu mimo módy. Chceli sme preto vedieť, či má k nemu nejaké neobvyklé puto, keďže sa odvážil obliecť si tento „skvost“.

“Pred piatimi rokmi som ju našiel niekde v skrini. Možno to bolo aj dávnejšie,“ smeje sa a dodáva: „Teraz som ju opäť vytiahol. Je obrovská a v minulosti som ju nosil len na špeciálne príležitosti. Prednedávnom mi padla opäť do rúk.“

Nuž, ktovie, ako by to dopadlo, keby ho hodnotil niekto z módneho priemyslu podobne, ako on komentoval spevácke výkony v šou SuperStar 3.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu