Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Barbora Rakovská bola online! Nevyhla sa ani pikantným otázkam

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (4)
Barbora Rakovská

Markizácka moderátorka prezradila v on-line rozhovore aj odpoveď na to, aké nosí spodné prádlo. Barbora Rakovská (21) sa čoskoro objaví po boku Maroša Kramára v pripravovanej šou Slovensko má Talent.

Barbora Rakovská sa narodila 8. augusta 1986 v Bratislave. Predtým, ako začala pracovať v televízii Markíza, získavala skúsenosti v regionálnych televíziách ako redaktorka či moderátorka hudobnej relácie.

V septembri to budú dva roky, čo hlási zo Záhorskej Bystrice informácie o počasí. Najnovšie však bude spolumoderovať s Marošom Kramárom jesenný ťažiskový projekt televízie Markíza s názvom Slovensko má talent.

„Trúfam si na to, no určite bude tvrdá práca,“ povedala blondínka, ktorá popri práci v médiách stíha aj štúdium na vysokej škole. Zhruba pred mesiacom úspešne ukončila druhý ročník Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave.

 

S Barborou sme sa stretli na T-Com pláži, kde prebiehal on-line rozhovor.

"Ďakujem všetkým čitateľom bleskoviek za otázky. Mrzí ma, že som nestihla odpovedať na všetky. Písala som najrýchlejšie, ako som vedela. Želám krásny slnečný deň," odkazuje sympatická moderátorka.

Rozhovor

09:53:03 - otázka od: kika ahoj barbora. kam sa cez leto chystáš? Ahoj Kika. Cez leto sa chystám s rodičmi do Chorvátska alebo s kamarátmi do Egypta. Ešte sa rozhodujem.

09:57:45 - otázka od: miro Držím palce Barborka! Od začiatku pôsobenia veľmi príjemná a profesionálna. Aj daždivá predpoveď v tvojom podaní až tak nevadí.Máš v pláne aj nejaké iné projekty v TV, iné relácie? Ahoj Miro. Ďakujem veľmi pekne. Nemám zatiaľ v pláne nič. Iba tento projekt, na ktorý sa už veľmi teším.

09:58:07 - otázka od: janan007 Co mas najradsej na svete? Najradšej na svete mám svoju rodinu. A potom čokoládu :-)

09:59:10 - otázka od: MARTIN ahoj Barborka Chcem sa Ťa opýtať...odkiaľ pochádzaš a čo študuješ? Ahoj Martin. Pochádzam z Bratislavy. Študujem francúzštinu a angličtinu na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.

09:59:29 - otázka od: Alžbeta Barborka,si pekná,milá a sympatická.Bude z Teba dobrá moderátorka.Drž sa. Dakujem Alžbeta. Aj ty sa drž. :-)

10:00:48 - otázka od: Misqeq Dobry den,Barborka. V prvom rade Ta chcem velmi silno pozdravit:) Ked Ta vidim na obrazovke,tak sa mi hned vyjasni,nech je von akokolvek hnusne:) A ze co musim spravit,keby som Ta chcel niekam pozvat:D Dakuje sa a prajem pekny den Ahoj. Skús prísť teraz na T-Com pláž. :-)

10:01:56 - otázka od: harry ahoj:), si asi o mesiac starsia ako ja, a pozeram ze sa ti tiez dari... co vsetko este popri robote stihas?? hobby, zvieratka, sport??:)a co mas v plane na prazdniny? Čau Harry. Popri robote stíham školu a rekreačne aj nejaký šport. Cez prázdniny mám v pláne dovolenku a prípravu na šou Slovensko má Talent.

10:02:24 - otázka od: bonton Ahoj. Nemala si niekedy aj ponuku, aby si pracovala ako modelka? Respektive mas s modelingom nejake skusenosti? Ahoj. Také ponuky boli, ale som na modelku nízka. Meriam totiž iba 167 centimetrov.

10:03:58 - otázka od: peter ahoj, si rada že ti vybrali za partnera na moderovanie práve kramára??? bol by som radšej keby vybrali sajfu alebo bruna...vyzeráš byť celkom ok, no mohla by si sa snažiť vystupovať trochu prirodzenejšie...:)) Ahoj Peter. Som veľmi rada, že vybrali práve Maroša Kramára. Dúfam, že sa polepším. :-)

10:04:27 - otázka od: Andrej Ja len ze si uplne najkrajsie co v televizii je vidno Ďakujem Andrej :-)

10:05:35 - otázka od: p ahoj, chcem sa ta spytat, ci je pravda to co sa pisalo v nemenovanom denniku, ze ty a Kramar sa nemate o com rozpravat?Drzim paste do buduceho profesionalneho zivota.papa Ahoj. Ja som nič také nepostrehla a určite to nie je pravda.

10:06:51 - otázka od: anina Dobrý deň Barborka, som rada, že taká mladá a sympatická slečna? sa zúčastní projektu Slovensko hľadá talent, pretože si myslím ,že jedným s tých talentou ste aj VY.Držím Vám palce do budúcnosti nech sa Vám darí. ANKA z Lučenca Ďa

10:06:51 - otázka od: MARTIN Máš prieteľa?Ak áno , tak ako dlho ste spolu? Ahoj Martin. Mám priateľa a sme spolu dlho. Poznáme sa už viac ako tri roky.

10:07:25 - otázka od: Nikuska awooj Barborka, chcme sa ta spytat ze ako si sa dostala k praci ktoru robis?? hmm? a inak drzim palce:) Ahoj Nikuska. Dostala som sa k nej cez kasting.

10:08:15 - otázka od: Johny B ahoj Barborka, podla mena a vyzoru by som povedal ze Barby, volaju ta tak casto? ;)) inak vela zdaru do toho noveho projektu s Marošom... Ahoj Johny. Niektorí ma tak volajú. A ďakujem. :-)

10:09:34 - otázka od: Janka M. Ahoj Barborka, chcem Ta pozdravit, zazelat Ti v praci vela uspechov a zaroven sa chcem spytat, ci Tvoja mamina nahodou neuci (alebo neucila) anglictinu :) Kedysi ma totiz ucila na ZS pani ucitelka s rovnakym priezviskom ako mas ty, a napadne sa podobas na jednu z jej dcer :)) Ale mozno je to iba "blba" nahoda ;) Ktovie... Ahoj Janka. Aj ja ťa pozdravujem. Máš pravdu, moja mamina je učiteľka a aučí angličtinu.

10:10:32 - otázka od: Soňa D. Ako stravite tohtorocne leto? Urcite mate v krvi ucitelske geny, vedeli by ste si seba v buducnosti predstavit pred katedrou? Ahoj Soňa. Učiteľské gény v sebe určite mám a v pohode by som si vedela predstaviť seba pred katedrou, pretože deti mám veľmi rada.

10:11:40 - otázka od: olina Ahoj.Mas aj ty na nieco talent ktorym by si sa mohla prezentovat? Ahoj Olina. Keďže študujem dva cudzie jazyky, tak dúfam, že mám talent práve na to :-)

10:12:56 - otázka od: boris Ako sa cítite pri predpovedi počasia keď tak riadne fúka a je chladno,dokážete sa pri tom usmievať... s pozdravom Boris Pri predpovedi počasia sa aj v tých chvíľach cítim veľmi dobre, pretože pracujem s perfektným tímom ľudí. Dobrú náladu máme aj v zlom počasí.

10:13:35 - otázka od: Peto Aky su na teba tvoji pedagogovia, maju na teba rovnaky meter ako na ostatnych spoluziakov? Dakujem a zelam ti vela uspechov. Ahoj Peťo. Určite na mňa majú rovnaký meter ako na ostatných spolužiakov. Nemám pocit, že by ma v niečom zvýhodňovali. Veď na to nie je ani dôvod.

10:15:51 - otázka od: yellow ahoj Barborka, s celou rodinou Ti drzime palce a tesime z Tvojho uspechu :) Zaujimalo by nas, ako sklbis skolske a pracovne povinnosti a ci sa neobavas negativnych bulvarnych reakcii na Tvoju osobu?? a nebojis sa , ze Tvoje okolie (rodina, kamarati) nezvladnu pripadny medialny tlak a zacne sa prejavovat ich zavist?? Ahoj Yellow. V prvom rade ďakujem za prejavené sympatie. Skĺbiť školské a pracovné povinnosti sa pokúšam už dva roky, tak dúfam, že to nebude problém. Čo sa týka negatívnych bulvárnych reakcií na moju osobu, počítam s tým, že budem v novinách asi častejšie. Dúfam, že to nebude neznesiteľný tlak pre moju rodinu.

10:17:05 - otázka od: Sergej ahoj barbora, kde sa chodis opalovat? Ahoj Sergej. Najradšej sa chodím opaľovať k Dunaju na T-Com pláž. Keď som na dovolenke, tak pri mori. :-)

10:17:52 - otázka od: hroch ahoj barborka. ked rano sledujem tvoje pocasie a priatelka sa ma spyta, ake bude, neviem odpovedat. ja dostanem buchnat a cakame na ilka. co s tym? Čau Hroch. Pozdrav priateľku a odkáž jej, že ťa vôbec nemusí "buchnátovať" :-)

10:18:17 - otázka od: Rudo Aky styl hudby pocuvate? Počúvam všetko, čo je dobré, veselé a optimistické. Nemám vyhradený konkrétny štýl hudby.

10:20:02 - otázka od: Lucia ahoj Barborka, dufam, ze budes dostavat stale viac a viac ponuk na moderovanie...sledujem ta asi od zaciatku a drzim ti palce, sme v rovnakom veku a viem ake tazke je sa prebit. ako si sa vlastne dostala do markizy?cez konkurz,?alebo si ta uz niekde vyhliadli? byvas s rodicmi alebo mas vlastny byt? a mas priatela...dik a este raz, drzim palce, len tak dalej. Ahoj Lucia. Určite je ťažké sa prebiť. V poslednom čase som mala veľké šťastie. Prechádzala som cez konkurzy a vyhliadli si ma, keď som pracovala v regionálnej televízii. Bývam s rodičmi v Bratislave. Aj ja ti držím palce v tvojom súkromnom a pracovnom živote.

10:21:33 - otázka od: arkan (8.8.1986) Zdraviim. pekny datum narodenia. ako vidim 8eho augusta sa rodia iba pekny ludia (preto aj ja :)). Pekny den prajem. Ahoj Ahoj Arkan. Aj ja si myslím, že to je pekný dátum narodenia. A vopred ti želám všetko najlepšie.

10:22:44 - otázka od: denis ahoj. prekvapilo ta ked si sa dozvedela ze budes moderovat Slovensko ma talent? Cakala si to? Ci si si myslela, ze skor vyberu dvojicu bruno-sajfa. pekny den, a vela stastia pri moderovani Ahoj Denis. Veľmi ma to prekvapilo. Vôbec som to nečakala, pretože konkurencia bola naozaj silná.

10:25:08 - otázka od: Tomas Ahoj, tvoj prejav telke je otrasny, vzdy ked ta vidim musim prepnut na iny program, nemienis s tym nieco robit? Ahoj Tomáš. Veľmi ma mrzí, že sa ti môj prejav nepáči. Snáď niekedy v budúcnosti zmeníš názor.

10:25:38 - otázka od: kubik cawko Barborka, chcel by som sa ta spítať že čo by si najradšej ty moderovala ? Teraz nad tým príliš nerozmýšľam. Mám plnú hlavu šou Slovensko má Talent.

10:26:32 - otázka od: dalo Ahoj Barborka aky by mal byt tvoj idealny partner ? Ahoj Dalo. Môj ideálny partner by mal byť džentlmen, tolerantný, vtipný a s optimistickým myslením.

10:27:48 - otázka od: yellow co na Tvoj uspech hovori priatel?? neobava sa zvyseneho zaujmu zo strany muzov?? Môj priateľ sa veľmi teší. Aj keď mi nedal obavy najavo, tak si myslím, že ich má.

10:33:16 - otázka od: katka ahoj Barborka!si veľmi sympatická a zlatá baba....držím ti palce! tvoje obľúbené jedlo, film, spevák??? pa pa Ahoj Katka. Ďakujem za kompliment. Čo sa jedla týka, mám rada taliansku kuchyňu. Aktuálne sa teším na film Báthoryčka. Zo spevákov napríklad Usher.

10:34:03 - otázka od: Aneta Ahoj Barborka, konecne nova tvar v televizii a este k tomu mila, sikovna a inteligentna! drzim ti palce :) Ahoj Aneta. Ďakujem veľmi pekne. Aj ja ti držím palce.

10:34:51 - otázka od: michal ako to robis ze aj rano vzdy tak dobre vyzeras?:-) Ďakujem. :-) Za to vďačím našim skvelým maskérkam.

10:36:03 - otázka od: mik Ahoj Barborka, paci sa ti Maros Kramar? Ahoj Mik. Maroš je veľmi sympatický. Vždy, keď sa stretneme, tak je s ním zábava.

10:38:13 - otázka od: zuzka ahoj Barbora. Ako sa máš? A povieš mi aké je tvoje najoblúbenejšie mesto na Slovensku a v zahraničí? Ahoj Zuzka. Mám sa veľmi dobre.Moje najobľúbenejšie mesto na Slovensku je Bratislava, pretože som sa tu narodila a mám tu všetkých priateľov. V zahraničí je to New York.

10:39:35 - otázka od: Zuzana ahoj Barborka, si sympatické dievča. Dostala si naozaj veľkú príležitosť sa zviditeľniť. Držím palce. Nemáš z toho predsa troška strach a obavy? Ahoj Zuzka. Ďakujem veľmi pekne. Veľmi si cením príležitosť, ktorú som dostala. Nevnímam to ako zviditeľnenie, ale ako pracovnú výzvu. Strach a obavy určite pociťujem, ale dúfam, že čoskoro zmiznú.

10:40:19 - otázka od: johan Ahoj Barborka,hmm taka mlada a uz takto na ociach, nebojis sa zeby ta televizia mohla pokazit? Ahoj Johan. Veľmi dúfam, že ma televízia nepokazí. Urobím maximum pre to, aby som zostala taká, aká som.

10:41:02 - otázka od: Ivo Ahoj Barborka, v ranajkach na markize som ta videl s svadobnych satach a velmi ti pristali. Kedy planujes ostru verziu? Ahoj Ivo. Veľa ľudí si vtedy naozaj myslelo, že sa vydávam. Ostrú verziu v najbližšej dobe určite neplánujem.

10:42:24 - otázka od: Vlado Dobry den, chcel by som sa opytat akym mottom sa riadite, aky je Vas zivotny ciel... Ahoj Vlado. Nemám nejaké konkrétne motto, ktorým by som sa riadila. Mojim životným cieľom je, aby boli ľudia okolo mňa veselí a šťastní. To robí potom šťastnou aj mňa.

10:43:13 - otázka od: rens pripajam sa ku vsetkym fanusikom a posielam pozdrav z Rimavskej Soboty... tak rad by som siel na tu T-com plaz, no asi by som ta tam uz nestihol :-7 prijemnu zabavu! Ahoj Rens. Máš ešte desať minút. Tak ťa čakám :-)

10:45:33 - otázka od: tomas Ahoj, keďže sa môžem opýtať na všetko, čo ma zaujíma - akú máš veľkosť spodnej bielizne? Ahoj Tomáš. Veľkosť spodnej bielizne mám primeranú svojmu telu. :-)

10:46:45 - otázka od: jozi awoj okrem toho ze ti cem zazelat vela uspechov bo si strasne "pecka" baba sa ta ete opytam ako si si zvykla na to ranne vstavanie do telerana...sak predsa len je to dost skoro rano..a o kolkej vstavs???....dik Ahoj Jozi. Ranné vstávanie je naozaj "pecka" na biorytmus.Už som si celkom zvykla. Vstávam o pol piatej ráno, pretože o piatej musím byť v Markíze.

10:47:14 - otázka od: zuuzi prekrasne vlasy mas dievca..to su tvoje alebo nadpojene? Ahoj Zuuzi. Ďakujem veľmi pekne. To sú moje pravé vlasy.

10:49:08 - otázka od: pato ahojky, co ocakavas od zivota? ako si predstavujes svoju buducnost tak o 30 rokov? Ahoj Paťo. Za posledné dni som sa presvedčila o tom, že neviem, čo bude o 30 minút a nie o 30 rokov. Nechám na osud, čo mi prinesie.

10:50:24 - otázka od: PEPA Ahoj, nikdy som ta na obrazovke nevidela, pretoze nepozeravam pocasie, ale po dnesnom online rozhovore si pocasie velmi rada pozriem.Vidim, ze si talentovana , podla ludi co sem pisu.Si moj rocnik, iba o par dni starsia (10) a preto ti drzim paste, mam rada ambicioznych ludi, ktori chcu nieco v zivote dokazat a vidim, ze si jedna z nich.Drzim ti fakt paste...:)Snad sa ti v svojej kariere bude darit a mozno si niekedy popiseme alebo sa real stretneme..ahojky Ahoj Pepa. Ďakujem veľmi pekne. Aj ja ti v tvojej kariére držím palce. Nech sa ti všetko splní tak, ako si želáš.

10:52:35 - otázka od: babula Barborka, a akoze Ta volaju doma ? Je to tazke studium na tej fakulte, isla si asi bez prijimaciek pravda? Uz si pripravujes zaverecnu bakalarsku pracu, a na aku temu ju budes mat ? Ahoj Babula. Doma ma volajú Barča. Štúdium je ťažké ako na každej vysokej škole. Prijímačky som robila. Bakalársku prácu si zatiaľ nepripravujem. Tému mám už však zvolenú. Budem písať o motivácii učenia sa anglického jazyka na základných školách.

10:54:36 - otázka od: Jozef Ahoj Barborka, máš sestru? Ak áno, roznášali ste pred niekoľkými rokmi pre jednu Bratislavskú firmu letáky ľuďom do schránok?. Pekný deň. Ahoj Jozef. Teraz si ma naozaj pobavil. Je to pravda, ale sestry mám dve. Boli to super časy. Som prekvapená, že si na to spomínaš. :-)

10:58:02 - otázka od: peppies ahoj Barbi, co si ranajkovala? Ahoj Peppies. Raňajkovala som zatiaľ len kávu a práve teraz pijem neperlivú minerálku. Dúfam, že tie raňajky ešte stihnem.

10:59:00 - otázka od: Pedro Ahoj Barborka. Chcem sa spytat ci vies ovplyvnit pocasie na folklornych slavnostiach pod Polanov tento vikend a zariadit aby neprsalo. :) Ahoj Pedro. Urobím všetko, čo je v mojich meteorologických silách, aby som to zariadila v tvoj prospech. :-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu