Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najprv slastná, potom mastná

Zobraziť galériu (4)

Speváčka s nezameniteľným hlasom, ktorá sa čoraz viac udomácňuje na Slovensku – Monika Agrebi, navštívila v poslednom čase aj niekoľko spoločenských podujatí.

Aby videla ako sa „žúruje“ na Slovensku. Zaujímavou skúsenosťou bol pre ňu X. ročník REDOX AUTO MOTO CUP 2008, ktorý sa uskutočnil v bratislavskom Fajn Clube. Moniku hneď po príchode zaujala súťaž mini rally, pretože sa považuje za dobrú vodičku. Napokon, má najazdených niekoľko tisícok kilometrov a istý čas sa v Rakúsku dokonca ako vodička aj živila.

Ako si sadala za volant, skonštatovala – tak vám to tu teda vyhrám. A prišlo na jej slová. Monika si v jazde zručnosti počínala skutočne bravúrne, súťaž vyhrala a tešila sa z cien, ktorými bol nielen upomienkový tanier s dátumom a ostatnými náležitosťami, ale aj ďalšie zaujímavé drobnosti ako 5 litrov kuchynského oleja a suveníry. Hneď na druhom mieste za ňou skončila manželka herca Iva Gogála a tretia bola ex-nevesta pre milionára Lenka Slivkaničová.

Keď sa dva dni po turnaji vracala do rodnej Mladej Boleslavy, kúsok za Bratislavou pritlačila nohu o čosi viac k podlahe ako mala. Čo čert nechcel, naraz sa za ňou objavila tmavá audina s húkačkou naznačujúcou, aby zastavila pri okraji cesty. Začala debata o koľko kilometrov prekročila povolenú rýchlosť, čísla radšej nezverejníme.

Časť Monikinho honoráru, ktorý si vyspievala v Považskej Bystrici na sústredení silných mužov teda poputovala do slovenského štátneho rozpočtu. Monika sa zaprisahala, že už bude jazdiť len a len podľa predpisov a v žiadnom prípade nebude lámať rekordy na diaľnici medzi Bratislavou a Prahou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu