Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jakab z Paneláku: Zdravotné problémy... Musí rušiť kšefty!

Róbert Jakab. Zobraziť galériu (4)
Róbert Jakab.

BRATISLAVA – Má smolu! Róbert Jakab (34), známy z jojkárskeho Paneláku, je momentálne „pripútaný“ k posteli. Skolila ho chrípka. Navyše, podľa našich informácií má bolestivé problémy s chrbticou!

Najprv radosť, potom bolesť! Róbert Jakab alias Karol z Paneláku má veľké šance dostať úlohu v pokračovaní hiphopového muzikálu Príbeh ulice. Momentálne ho však podľa našich informácií trápi jeho zdravotný stav. 

„Má dosť vážne problémy s chrbticou. Už bol viackrát u lekára, možno budú nevyhnutné aj rehabilitácie,“ tvrdí náš zdroj. Keď sme kontaktovali samotného herca, ten dokonca spomenul ďalšie zdravotné komplikácie.

„Mám dosť silnú chrípku, som vypísaný. Rušia sa aj predstavenia, lebo s vysokou horúčkou to proste nejde,“ povedal nám Jakab. Podľa webovej stránky divadla Astorka Korzo ’90 mal mať herec túto sobotu zájazdové predstavenie v Trenčíne s hrou Platonov.

Najbližším divadelným programom s Jakabovou účasťou je hra Čudné popoludnie dr. Zvonka Burkeho. Tá je naplánovaná o dva týždne. Zostáva len dúfať, že herec sa dovtedy vylieči a vypredané predstavenie sa nebude musieť zrušiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu