Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zbavte sa chĺpkov navždy – len teraz s 50%-nou zľavou

Zbavte sa chĺpkov navždy
Zbavte sa chĺpkov navždy

BRATISLAVA - Zbavte sa chĺpkov raz a navždy - na celom tele alebo na vybranej časti. Za trvalú fotoepiláciu prostredníctvom intenzívneho pulzného svetla v profesionálnom štúdiu FÉNIX teraz zaplatíte len 15 eur namiesto pôvodných 30 eur. Polovičnú zľavu na túto vychytávku vám prináša Shopcity.sk, interaktívny internetový obchod.

Trvalá a bezbolestná epilácia s 50%-nou zľavou
Zbavte sa chĺpkov bezbolestne a natrvalo prostredníctvom fotoepilácie s najmodernejším prístrojom HSL 120 v štúdiu FÉNIX. Epilácia s prístrojom HSL 120 prebieha na základe záblesku IPL (Intenzívneho Pulzného Svetla), ktoré sa transformuje na teplo, prechádza cez pokožku a zasahuje vlasový korienok. Zároveň ho tým oslabuje a zatavuje cievky, ktoré vyživujú samotný vlasový korienok a tým dochádza k jeho zničeniu. Takýmto spôsobom sa dosahuje zredukovanie rastu chĺpkov po každom jednom ošetrení. Odporúčaný počet ošetrení je štyri až šesť. Týmto prístrojom je možné ošetriť typ chĺpku, počínajúc čiernym až po blond. Metóda je vhodná na ošetrenie každej časti ľudského tela. Prostredníctvom nového internetového obchodu Shopcity.sk máte možnosť získať trvalú epiláciu s 50%-nou zľavou. Namiesto pôvodných 30 eur tak zaplatíte len 15 eur. Počet zľavových CityKupónov si môžete vyskladať podľa vlastnej potreby. Akcia trvá do 5. decembra.

Tip na darček
CityKupón je ideálny tip na darček pre vašich blízkych - s možnosťou umiestnenia vlastného venovania.

Ako si vychytávku týždňa kúpiť?
Vychytávku týždňa je možné získať jednoduchým spôsobom - stačí navštíviť stránku www.shopcity.sk, kliknúť na „kúpiť“ a zadať mailovú adresu. Peniaze sa odrátajú až po záväznom potvrdení objednávky v ďalšom kroku a výbere spôsobu platby. K zaplateniu dochádza vždy iba vtedy, ak je vychytávka aktívna – čiže sa dosiahol stanovený minimálny počet ľudí k aktivácii. V opačnom prípade zákazník neplatí nič. Na aktiváciu vychytávky luxusné ošetrenie pleti je potrebných minimálne päť uchádzačov. Šance na získanie atraktívnej zľavy sú väčšie, ak ponuku odporučíte známym a priateľom.

Ako využiť kúpenú službu či produkt?
Po aktivácií vychytávky dostanú zákazníci City kupón, ktorý ich oprávňuje k využitiu služby alebo zakúpeniu daného produktu. City kupón je potrebné vytlačiť, predložiť u obchodníka a následne si luxusnú službu užiť. Kupóny na fotoepiláciu sú platné do 30.6.2011.

Ako funguje hromadné nakupovanie?
Shopcity.sk je interaktívna služba, ktorá na internete spája kúpyschopných zákazníkov a úspešné lokálne firmy. Na základe overených pravidiel čoraz obľúbenejšieho systému hromadného nakupovania Shopcity ponúka vopred stanovenému počtu záujemcov možnosť zakúpiť si kupón na zľavu u vybraného obchodníka v časovom limite. Okrem Bratislavy Shopcity už čoskoro nájdete aj v ďalších ôsmich slovenských mestách, a to Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Poprad, Košice a Prešov. Viac informácií o kolektívnom nakupovaní a aktuálnych vychytávkach nájdete na www.shopcity.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu