Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodičov zamkol do spálne a pozval si 600 kamarátov!

Jeannie a Shlomo Rasabiovci
Jeannie a Shlomo Rasabiovci

BOCA RATON - Manželia na juhovýchode Spojených štátov zažili prednedávnom dvojnásobný šok. Prvý vtedy, keď ich ich syn zamkol do spálne, pretože si neželal ich prítomnosť v dome počas párty, ktorú zorganizoval pre svojich kamarátov. Druhý im spôsobila polícia, keď im zaklopala na dvere a oznámila, že sa v ich dome nachádza šesťsto tínedžerov, ktorí sa opití váľajú po zemi!

Mladík rodičom síce dopredu oznámil, že si do domu za 7,5 milióna dolárov pozýva pár kamarátov, čo však "zabudol" spomenúť, bol údaj o ich počte. Preto pre istotu, keď začali prichádzať prví hostia, rodičov vyhnal do spálne. Dal im jasne najavo, aby odtiaľ nevychádzali dovtedy, kým sa oslava neskončí.

Jeannie s manželom Shlomom tak vôbec netušili, že si ich synáčik domov pozval niekoľko stoviek kamarátov, ktorých postupne privážali štyri autobusy. A s nimi dorazilo i nespočetné množstvo alkoholu od výmyslu sveta.

Keď sa už párty začala vymykať spod kontroly, privolal jeden z bezpečnostných pracovníkov políciu. Tá našla pred domom manželov Rasabiovcov približne stovku opitých tínedžerov. Niektorí sa povaľovali na trávniku, iní zvracali na ulici, pričom štyroch z nich museli dokonca previezť do nemocnice.

V dome sa zabávalo ďalších päťsto tínedžerov, z ktorých drvivá väčšina popíjala alkoholické nápoje. Nikto z nich pritom ešte nemal 21 rokov, čiže vek, kedy sa v Amerike oficiálne stávajú dospelými.

Policajti oboch rodičov zatkli a obvinili z toho, že umožnili piť alkohol neplnoletým osobám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu