Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nevernému manželovi chcela podpáliť penis, neprežil

Rajini Narayanová
Rajini Narayanová

UNLEY - Kuriózny spôsob na riešenie svojich manželských problémov so smrteľnými následkami našla jedna Austrálčanka po tom, ako zistila, že ju podvádza muž. Myslela si totiž, že keď podpáli jeho prirodzenie, manžel svoj pomer ukončí.

Rajini Narayanová (46) sa o mužovom pomere dozvedela z e-mailovej korešpondencie po tom, ako jej on sám dal heslo do svojej e-mailovej schránky. Ženu manželov úlet veľmi zranil, podľa vlastných slov však prišla na spôsob, ako jeho aféru ukončiť.

Po vzájomnej konfrontácii sa rozhodla, že podpáli neverníkov penis. Žena však v záchvate hnevu benzínom poliala a zapálila manželov chrbát. Ten utrpel popáleniny na viac ako troch štvrtinách tela a pár dní nato v nemocnici ťažkým zraneniam podľahol.

Narayanová, ktorú údajne manžel psychicky aj fyzicky dlhé roky týral, krátko nato svoj čin oľutovala. Skutok však odôvodňuje vtedajším ťažkým citovým rozpoložením, ktoré vyvrcholilo práve odhalením manželovej nevery. Momentálne s obžalovanou, ktorá čelí obvineniu z vraždy, prebieha súdny proces.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu