Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Súťaž s adidasom „Afrika, už sme tu doma!“

Vyhrajte cestu do Afriky na MS 2010 vo futbale
Vyhrajte cestu do Afriky na MS 2010 vo futbale

Spoločnosť adidas sa pripravuje na dôležitý kvalifikačný súboj Slovensko-Slovinsko a chystá pre všetkých fanúšikov zaujímavú akciu. Pred štadiónom a na námesti SNP budú v deň zápasu tímy hostesiek rozdávať fans predmety a hlavne originálny zlosovací kupón ako vstupenku do súťaže o 167 výhier. Hlavnou z nich je cesta do Afriky na MS 2010 vo futbale.

Okrem hlavnej výhry na vás čaká 20 dresov slovenskej futbalovej reprezentácie s podpismi hráčov, zápasové adidas lopty, či tričká z limitovanej série adidas – platinový partner slovenskej futbalovej reprezentácie.

Ak sa ti nepodarí zlosovací kupón získať v deň zápasu od hostesiek, neváhaj a navštív jednu z dvoch bratislavských adidas predajní, a to na Dunajskej alebo Vajnorskej ulici. Ak si tam čokoľvek kúpiš, vyplníš a vhodíš kupón do boxu na to určenom, súťaže sa zúčastňuješ! A navyše, v adidas predajni na Dunajskej ulici, v jedinej predajni v centre mesta, si ešte aj dnes môžeš kúpiť dres slovenskej futbalovej reprezentácie. POZOR, množstvo dresov je limitované.

 

Ako získať atraktívne výhry od adidasu

Navštív adidas predajne na Dunajskej alebo Vajnorskej ulici v Bratislave, kúp si akýkoľvek tovar, vyplň zlosovací kupón „Afrika, už sme tu doma!“, vhoď ho do zlosovacieho boxu na to určenom a zúčastníš sa zlosovania o super výhry s futbalovou tematikou od adidasu.

Súťaž trvá od 10.10. 2009 do 31.10.2009, zlosovanie prebehne do 10 dní od ukončenia súťaže.

 

Výhry:

Hlavná výhra:

1x poukaz na výlet do Afriky na MS vo futbale 2010 – organizátor hradí cestovné náklady, ubytovanie a vstup na štadión na 1 vybraný zápas

1x večera s hráčom

20x dres slovenskej futbalovej reprezentácie s podpismi hráčov

100x tričko limitovanej série adidas – platinový partner slovenskej futbalovej reprezentácie

15x adidas futbalová zápasová lopta

30x adidas futbalová tréningová lopta

Viac informácii o súťaži získate na stránke: www.uzsmetudoma.sk

 

Skúsenosti firmy adidas v oblasti futbalu sú neprekonané. Adidas vyrába futbalové lopty od roku 1963, pričom dnes je svetovým lídrom v ich výrobe využívajúc najmodernejšie technológie. Adidas dodáva oficiálne zápasové lopty pre všetky dôležité turnaje organizované pod hlavičkou UEFA a FIFA od roku 1970, a od roku 2006 je tak isto oficiálnym dodávateľom zápasových lôpt pre zápasy Ligy Majstrov/UEFA Champions League. Lopta adidas Finale je používaná od finále Ligy Majstrov v sezóne 2000/2001. Od roku 2008 je adidas tak isto oficiálnym dodávateľom lôpt pre Africký pohár národov, ktoré organizuje Africká futbalová federácia/Confederation Africaine de Football (CAF). Počnúc sezónou 2009/10 zápasy Európskej ligy/UEFA Europa League sa budú hrať tak isto s loptami adidas. Spoločnosť adidas bude aj naďalej využívať inovatívne technológie v upevňovaní svojej vedúcej pozície vo futbale na celom svete. Tým sa ešte viac posilní postavenie spoločnosti adidas ako autentického symbolu kvalitného športového vybavenia pre profesionálov aj amatérov. adidas tiež plánuje predstaviť ďalšie revolučné inovácie na futbalových loptách pre súťaže organizované UEFA, FIFA a CAF v budúcnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu