Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

The Bridge: Po anglicky bez prihlášok, poplatkov a na pláži!

Magio pláž na Tyršovom nábreží
Magio pláž na Tyršovom nábreží

BRATISLAVA - Pre všetkých, ktorí sa chcú zdokonaliť v angličtine, pripravilo jazykové centrum the Bridge hodiny na brehu Dunaja. Počas celého leta budú môcť návštevníci Magio pláže na Tyršovom nábreží konverzovať s lektormi the Bridge.

Od 7. júla do 25. augusta každý utorok od 18. do 19.30 hod v príjemnom prostredí Magio čitárne. Otvorené bude pre každého. Bez prihlášok a poplatkov!

Naši lektori sú profesionáli a angličtina je ich materinským jazykom:

Manuel A. Serrano G. pochádza z Chile, od detstva žil a študoval v USA. Vyštudoval antropológiu a je spoluautorom dokumentárneho filmu o asimilácii slovenských emigrantov v Argentíne. Ako učiteľ angličtiny pôsobil vo Washingtone, v niekoľkých jazykových školách a na Univerzite Komenského.

Hazel Lorico pôvodom z Filipín sa narodila a vyrástla v Kanade. V Toronte vyštudovala psychológiu a komunikáciu a niekoľko rokov pred príchodom na Slovensko sa venovala učeniu autistických detí. Dnes pracuje ako lektorka anglického jazyka a vo svojom voľnom čase píše romány.

Christina Chaput sa narodila v kanadskom Edmontone, kde vyštudovala teológiu a medzikultúrne vzťahy. Na Slovensko prišla pred štyrmi rokmi a odvtedy pracuje ako lektorka anglického jazyka. Okrem toho sa venuje mladým ľuďom v kresťanskom centre Mozaika v Nitre. Christina precestovala 17 krajín a veľmi rada sa s vami podelí o svoje cestovateľské zážitky.

Mgr. Klaudia Bednárová, riaditeľka the Bridge: "Naším cieľom je ukázať, že štúdium angličtiny môže byť aj zábavou a nie iba drilom. Chceme vytvoriť priestor, kde je angličtina prostriedkom k spoznaniu zaujímavých ľudí a nástrojom k získaniu nových vedomostí. Vyhli sme sa klasickým konverzačným témam, ktoré sa donekonečna opakujú v učebniciach. Chceme, aby naše diskusie boli skutočnými diskusiami, v ktorých si ľudia zlepšia schopnosť vyjadriť svoje myšlienky".

Návštevníci Magio pláže teda budú mať toto leto príležitosť nielen príjemne si posedieť a zabaviť sa, ale aj zlepšiť si svoju angličtinu.

Úplný program a zoznam konverzačných tém je zverejnený na stránkach www.thebridge.sk a www.magioplaz.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu