Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Mladík sa prechádzal po meste a vtom... Strašný výjav na pouličnej lampe!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Maxime Zimmermann)

MELBOURNE - Ulice miest sú v tomto období bohato zdobené vianočnými dekoráciami, ktoré im dodávajú sviatočnú atmosféru. Na stĺpe v austrálskom Melbourne bol však jeden z pouličných stĺpov "skrášlený" jedovatými plazmi. Odfotil ich Maxime Zimmermann a teraz týmito zábermi desí užívateľov sociálnej siete.

Pohľad na vianočné dekorácie rozvešané v uliciach a na námestiach lahodia oku a dotvárajú sviatočnú atmosféru. Aj jeden zo stĺpov v austrálskom Melbourne bol ešte donedávna zdobený zelenou girlandou. No pred pár dňami sa na ňom objavilo čosi oveľa hrozivejšie. Okolo stĺpa boli totiž ovinuté tri hady. Fotografia tohto mrazivého výjavu sa objavila vo facebookovej skupine Australia Backpackers 2019 a jej autorom je cestovateľ Maxime Zimmermann. "Iba v Austrálii...vianočný stromček ozdobený hadmi," okomentoval svoj príspevok. 

FOTO Mladík sa prechádzal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Australia Backpackers 2019)

Jeden z užívateľov vyjadril svoju fascináciu nad tým, že sa na jednom mieste stretli tri druhy najjedovatejších hadov. "Som z Austrálie, videla som už všeličo, ale toto je naozaj výnimočné," napísala ďalšia užívateľka.

Viac o téme: HadPlazAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu