Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Pasažier počas celého letu púšťal prdy: Neuveriteľný záver smradľavého príbehu

Nakoniec musela zakročiť polícia Zobraziť galériu (2)
Nakoniec musela zakročiť polícia (Zdroj: youtube/Under The Info)

VIEDEŇ - Najvyšší stupeň ohrozenia životov jedovatými plynmi bol vyhlásený na palube lietadla spoločnosti Transavia Airlines počas letu z Dubaja do Amsterdamu. Kritickú situáciu musela riešiť rakúska polícia po núdzovom pristátí vo Viedni. Za všetko mohli obyčajné prdy.

Núdzové pristátie je nepríjemná záležitosť. Signalizuje totiž, že je ohrozená bezpečnosť letu a v cestujúcich aj posádke takáto situácia vyvoláva nepríjemné pocity. Rovnako ohrozených bolo aj zopár cestujúcich, ktorým znepríjemňovali let zo Spojených arabských emirátov do Holandska takmer jedovaté vetry šíriace sa z jedného z pasažierov. Muža niekoľkokrát napomínali jeho spolucestujúci, ale aj samotné letušky. On ich však vytrvalo ignoroval a doslova sa na všetkých vyprdol. Nečudo, že po niekoľkých hodinách inhalovania jeho plynov stratili trpezlivosť a omráčení smradom na prdiaceho pasažiera zaútočili. Po vypuknutí incidentu bol kapitán lietadla prinútený núdzovo pristáť vo Viedni a požiadal o pomoc rakúsku políciu.

Päť dôvodov, prečo máme vetry a prečo niektoré tak strašne zapáchajú

Bizarná je nielen zápletka, ktorá sa odohrala na palube, ale aj jej vyvrcholenie. Z lietadla totiž policajti vyhodili štyroch cestujúcich - dvoch Holanďanov, ktorým došla trpezlivosť s prdiacim mužom a dve ženy. "Nič sme neurobili. Mali sme len smolu, že sme sedeli v tom istom rade," sťažovala sa jedna z nich.

VIDEO Pasažier počas celého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Under The Info)

Po krátkom výsluchu na letisku boli všetci prepustení, pretože podľa polície neporušili zákon. Vyhodeným cestujúcim nezostávalo nič iné, iba neplánovane riešiť odlet do Amsterdamu, ale už nie so spoločnosťou Transavia Airlines, pretože tá pre nich vydala zákaz lietania. Doteraz nie je známe, ako všetko dopadlo s prdiacim mužom na palube, či boli príčinou jeho nespoločenského správania zdravotné problémy alebo niečo iné, a ani to, ako zvyšok letu v jeho prítomnosti zvládli ostatní pasažieri. 

Viac o téme: LietadloNúdzové pristátiePrdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu