Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Neporiadok v izbe privodil tínedžerke (18) bolestivé zranenie na FOTO

Bolestivé zranenie už len na pohľad Zobraziť galériu (3)
Bolestivé zranenie už len na pohľad (Zdroj: Twitter)

LINCOLN - Takto dopadnete, keď neposlúchate rodičov. Tínedžerka doplatila na to, že bola lenivá si poupratovať svoju izbu. Nevšimla si, že pod haldou vecí sa ukrýva tajná zbraň, ktorá jej spôsobila veľké utrpenie.

Je to priam až rituál každého tínedžera, mať neporiadok v izbe a neustále byť upozorňovaný rodičmi, aby si to upratal. Celú pubertu sa tak z vlastnej vôle musíte prehrabávať kopami špinavej bielizne, hračkami, hernými konzolami, kozmetickými potrebami či špinavými taniermi. 

Týmto štádiom momentálne prechádza aj jedna tínedžerka z americkej Nebrasky. Na vlastnej koži sa veľmi bolestivo presvedčila o tom, že upratovať sa oplatí.

Neporiadok v izbe privodil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Julia Pecharová pozerala Netflix a popritom si robila v mikrovlnke pukance. Keď začula, že sa vypla, rýchlo zoskočila z postele, aby si išla pre ne. No zrazu zvrieskla od bolesti; nohou totiž skočila na telefónnu nabíjačku, ktorá sa jej zapichla do nohy. 

Neporiadok v izbe privodil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

O incidente samozrejme všetkých poinformovala na sociálnej sieti. "Kričala som od bolesti a zavolala mamu, aby mi to prišla vytiahnuť. Doplazila som sa k telefónu, aby som to odfotila. Pre všetkých tých ľudí, ktorých zaujímalo, či noha krvácala, áno, krvácala. Veľmi. A stále krváca," povedala pre portál BuzzFeed. 

Neporiadok v izbe privodil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Aká lekcia z toho plynie? Julia, naozaj by si si mala upratať svoju izbu. Ešte stále tam máš vianočný stromček, hoci je už február. 

Viac o téme: NeporiadokNabíjačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu