Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Koniec dovolenky a vy musíte k lekárovi? Zamyslite sa nad parazitmi!

Zobraziť galériu (5)

Premýšľali ste niekedy o parazitoch na vašej dovolenke? Áno, aj tam ste boli nimi ohrození. Títo nenápadní tvorovia vám môžu spôsobiť veľmi nepríjemné ťažkosti. Prečo by parazity nemohli kolovať aj vo vašom tele?

Ako sa vám mohli parazity dostať do tela? Stačil kontakt s pieskom.

Mrzí vás, že končí leto a s ním aj vaše dovolenky plnej odpočinku? Určite vám hlavou prúdi spomienky na všetko, čo ste za leto prežili. Z dovolenky ste si mohli priviezť vedľa spomienok tiež parazity. Prišli ste do kontaktu s pieskom? Nikdy neviete, koľko psov a mačiek sa dostane do kontaktu s pláží, z ktorej si urobia svoj ​​záchod. Spomeňte si, či si po každom kroku po pláži umývate mydlom nohy alebo ruky. Ani si to neuvedomíte a parazity si môžete takto preniesť ústami do tela, kde sa blúdi vašimi orgánmi. Sú zákerní. Očami je nerozoznáme a necítime je. Pritom s každým sústom potravy im dodávame energiu a silu. A čo vaše deti? Vie žiť s parazitmi?

Viac informácií teraz na www.parazitex.sk

Koniec dovolenky a vy
Zobraziť galériu (5)

Pozor na děti! Parazity na ne číhajú všade.

Či už s deťmi idete na dovolenku alebo s nimi trávite prázdniny doma, všade okolo nich sú nástrahy plné parazitov. Koľko z vás nechalo svoje deti stavať hrad z piesku? Piesok na pláži aj v pieskovisku je semeniskom parazitov, ktoré prenášajú mačky alebo psy svojimi výkalmi. Stačí chvíľka nepozornosti a vaši najmenší si infikované ruky alebo bábovky strčí do pusy. Ďalším rizikom pre deti je voda. Áno, robia sa rôzne kvalitatívne skúšky. Ale koľkokrát sa robia testy na parazity?! Vodou potom umyjete ovocie, ktoré dávate ako desiatu svojim deťom. A presne toto sú situácie, kedy parazity jednoducho vniknú do detského tela. Viete, ako spoznať parazity v tele?

Viac informácií teraz na www.parazitex.sk

Koniec dovolenky a vy
Zobraziť galériu (5)

Prejavy sú rôzne. Nejde je však ľahko odhaliť. Prečo?

Parazity, ktoré ste si doviezli z dovolenky, môžete mať kdekoľvek vo vašom tele. Sú nebezpeční v tom, že spočiatku o nich nevieme. Až keď začnú rásť, dávajú o sebe poznať. Trápi vás únava, bolesti kĺbov, svalov či hlavy? Potom zbystrite. Môžu mať pôvod v parazitoch. Tí, aby rástli, musí prenikať čím ďalej hlbšie tkanivami vášho tela. Môžu doputovať až do hlavy. Parazity boli objavené napríklad aj v oku pacientov, ktorým spôsobovali zlé videnie. Toto je skutočnosť, nie výmysel. Nepodceňujte parazity a premýšľajte o nich!

Viac informácií teraz na www.parazitex.sk

Koniec dovolenky a vy
Zobraziť galériu (5)

Dôležité je predchádzať prenosu parazitov.

Je dokázané, že aj keď sa ľudia nechajú testovať na parazity, testy nemusí byť 100 %. Ak vám test vyšiel negatívne, nemusí to ešte nič znamenať. Preto je dôležité predchádzať prenosu parazitov. Pomôžu nám s tým  osvedčené bylinky, ktoré je možno extrahovať. Tieto extrakty sú mnohonásobne silnejší ako samotné bylinky. Nemali by sme teda zabúdať aspoň 2x ročne užívať prírodné látky. Predstavujeme vám nový prírodný prípravok ParazitEx, ktorý pomáha udržiavať tráviaci trakt bez parazitov. Stačí len dodržať mesačnú kúru.

Kúpiť teraz na www.drmax.sk

Koniec dovolenky a vy
Zobraziť galériu (5)

Ako ParazitEx funguje? Úplne na prírodnej báze.

Základom unikátneho zloženia prípravku ParazitEx je prémiová 100 % rastlinná formulácie. Tieto extrakty významne pomáhajú k detoxikácii, posilnenie obranyschopnosti organizmu a na črevné parazity. Prípravok ParazitEx obsahuje kombináciu 9 overených bylinných extraktov pre správne fungovanie zažívacieho systému so zameraním na črevné parazity. Obsiahnutý vrcholák pomáha udržať tráviaci trakt bez parazitov, papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, uľahčuje trávenie bielkovín a má negatívny vplyv na vývoj črevných parazitov ako sú červy. Doplnok stravy ParazitEx obsahuje silné prírodné extrakty z bylín a rastlín a to množstve potrebnom na dosiahnutie požadovaného efektu.

Kúpiť teraz na www.drmax.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu