Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Módny návrhár Libor Komosný sa efektívne zbavil tukových vankúšikov

Módny návrhár Libor Komosný na Klinike ENVY bezprostredne po absolvovaní zákroku Zobraziť galériu (7)
Módny návrhár Libor Komosný na Klinike ENVY bezprostredne po absolvovaní zákroku (Zdroj: PR)

Aj vy sa ako Libor zdravo stravujete, poctivo potíte tričká v posilňovni, no napriek tomu sa nie a nie zbaviť tuku na vašich problémových partiách? Bruško stále trčí, „mafíny“ po bokoch pretekajú...od vašej vysnívanej postavy je obraz v zrkadle stále na míle vzdialený. Práve pre vás je vhodným riešením jedinečná novinka, invazívna ultrazvuková liposukcia VaserLipo, ktorú vám na Slovensko priniesla ako prvá Klinika ENVY a má s ňou najbohatšie skúsenosti.

Nasledujte kroky renomovaného návrhára, ktorý napriek športovej postave túžil "zhodiť" v oblasti brucha, a zatočte s problémovými partiami, ktoré doposiaľ úspešne odolávajú vašej snahe zbaviť sa ich. „Keby som vedel o tomto zákroku, že je viac menej bezbolestný a nie je dôvod sa obávať jeho priebehu, absolvoval by som ho už dávno,“ priznáva s úsmevom sympatický Libor, ktorý absolvoval zákrok Vaserlipo na klinike Envy v Košiciach  začiatkom roka.

VaserLipo predstavuje revolučnú technológiu, ktorá dokáže odsať tuk zo všetkých oblastí tela s minimalizáciou opuchov, modrín a traumatizácie tkaniva. Ide o najšetrnejšiu a najúčinnejšiu metódu liposukcie modernej chirurgie, nakoľko VaserLipo dokáže nielen odsať tuk, ale zároveň vytvaruje telo a vydefinuje svaly. Tu však treba zdôrazniť, že ako žiadna liposukcia, tak ani táto metóda nie je liečbou obezity. Dokáže však efektívne a účinne pomôcť s problémovými partiami pri inak štíhlejšej postave. Nebudeme si klamať, spomínaných „mafínov“ na bokoch je častokrát zbaviť sa priam nemožné. Pre VaserLipo  jednoduchá úloha. Vďaka ultrazvuku sa odsáva tuk iba v danej lokalite bez toho, aby sa zasiahli okolité tkanivá. Tým pádom sa znižuje aj doba rekonvalescencie a už po 2 dňoch sa môžete vrátiť k bežným aktivitám.

Výsledkom tejto ultrazvukovej liposukcie je pevné, štíhle a krásne tvarované telo, akoby sa vyrysovali jeho kontúry.  Podľa skúseností odborníkov a taktiež pacientov, ktorí už tento druh liposukcie vyskúšali, sú výsledky okamžite viditeľné. Pacienti si chvália najmä krátku dobu rekonvalescencie a takmer žiadnu bolestivosť, zvlášť v porovnaní s klasickou liposukciou. Po zákroku ostáva pokožka v zákroku spevnená a vypnutá.

Libor Komosný, ktorý len potvrdil, že daný zákrok je vhodný aj pre mužov. Či už ich trápi tuk na bruchu, bokoch, či na prsiach. Podľa Liborových slov sa netreba obávať ani bolesti, ani doby liečby, všetko bolo, ako povedal „v pohode.“  

Zárukou kvality však nie je len Libor, ale aj ďalšie známe tváre, ktoré kliniku Envy vyhľadávajú kvôli mnohým ošetreniam a zákrokom. A ako ony, tak aj ženy mimo mediálneho diania tu objavili „zázračný“ stroj na odstránenie celulitídy: VASERSMOOTH 2.0 TM.

Ide o najnovšiu metódu, ktorou sa rýchlo a efektívne odstráni „pomarančová koža.“  Poznáte to, kým je voľným okom neviditeľná, máte pocit že sa vás netýka. Postupom času začnete používať krémy a rôzne zábaly s cieľom ju zničiť. Pri sedení sa vám objaví na stehnách a vy začnete premýšľať ako sa jej účinne zbaviť. Cvičenie a krémy až tak nezaberú. A fakt, že celulitídu majú aj ultra štíhle ženy, tiež poznáte. Najvyšší čas vyskúšať VASERSMOOTH 2.0 TM.

Táto metóda nelieči celulitídu na povrchu kože, ale pomocou ultrazvukovej energie preniká pod kožu a tam  rozbíja nežiaduce väzivové zhluky a tukové bunky, ktoré sú príčinou celulitídy a lymfou sa odplavujú z tela von. Týmto procesom sa nielen odstraňuje celulitída, ale v danej oblasti dochádza aj k miernemu zoštíhleniu tela. Metódu VASERSMOOTH je možné skombinovať so spomínaným zákrokom VASERLIPO, kde sa tukové bunky neodplavia lymfou z tela von, ale sa kanylou odsajú.

VASERSMOOTH pôsobí hĺbkovo a ničí väzivové zhluky a tuk natrvalo. Výsledky uvidíte okamžite, no finálny výsledok sa dostaví po 3-6 mesiacoch. Ak zvažujete zákrok, no máte strach z bolesti, niet sa čoho obávať, pretože v „lokálke“ to určite bolieť nebude. Do ošetrovanej oblasti sa urobia tenučkou kanylou malé vpichy a pomocou ultrazvukovej energie sa tukové bunky rozbíjajú. Miesto sa následne zabandážuje a vy môžete ísť domov. Na dva týždne vymeníte obľúbenú spodnú bielizeň za kompresívnu (už sa ochladilo, ideálny čas na tento zákrokJ a cvičiť môžete začať už po pár dňoch. A leto môžete privítať v top forme bez akejkoľvek stopy po celulitíde.

O klinike ENVY

ENVY Klinika estetickej medicíny je moderná klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na svetovej úrovni. Centrála kliniky sa nachádza v Košiciach, pobočky sú v Prešove a Poprade. Na Slovensku patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky a liposukcie. Novinkou je interné oddelenie a oddelenie optimálnej výživy a regulácie hmotnosti. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou.

 

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk, kontakt: 0911 671 666   

 

-reklamnná správa-  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu