Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zúrivý útok medveďa: Nataliu (55) pochoval zaživa, chcel si ju nechať na večeru!

Natalyu si medveď nechal na neskôr Zobraziť galériu (2)
Natalyu si medveď nechal na neskôr (Zdroj: siberian times)

TYNDA - Päťdesiaťpäťročná žena z Ruska bola v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. V lese ju napadol medveď, ktorý si ju chcel dať na večeru. Útok prežila, no z najhoršieho vonku ešte nie je. Ak sa aj dá do poriadku, bude na tento incident určite spomínať do konca života.

Poštová pracovníčka Natalya Pasternaková sa s kamarátkou vybrala do lesa vo východoruskom regióne Amur zbierať miazgu z brezy. Zobrala so sebou aj psa, ktorý v jednej chvíli začal strašne štekať, lebo vycítil nebezpečenstvo. Vzápätí sa pred nimi objavil medveď, ktorý ženu aj jej psa napadol. Neskôr, keď si myslel, že je už jeho obeť mŕtva, ju zahrabal do zeme ako potravu na neskôr.

Natalyinej priateľke sa podarilo utiecť a privolať pomoc. Keď na miesto dorazili záchranári vrátane odborníkov na ochranu voľne žijúcich zvierat, šelma zaútočila aj na nich. Nemali teda na výber a museli ju zastreliť.

Zúrivý útok medveďa: Nataliu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: siberian times)

Potom si všimli, že spod hromady lístia vyčnieva nejaká ruka. Odhrabali ju a našli Natalyu. Živú a pri vedomí, no poriadne doráňanú a v šoku. Štvorročná samica medveďa jej spôsobila ťažké zranenia na hlave a stehnách. Na celom tele mala krvavé stopy po pazúroch. Dvojnásobná matka bola prevezená do nemocnice, podľa lekárov je vo vážnom stave. Informoval denník Siberian Times.

Zúrivý útok medveďa: Nataliu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: siberian times)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu