Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Konečne naozaj dobré správy: Máme pre vás prácu - na webe

(Zdroj: jaspravim.sk)

Zarobiť na webe môže teraz naozaj každý.

V týchto neistých časoch každý hľadá možnosť ako zarobiť pár eur navyše popri práci a nielen to. Riešenie ponúka nový trend Mikropráce alebo Microworkingu. Nejde tu však o skladanie pier alebo lepenie obálok. Možnosti sú naozaj neobmedzené a závisia často od kreativity samotných predávajúcich.

Pocit bezpečia s príjmom naviac

Napríklad Marián B. pracuje ako grafik/dizajnér na voľnej nohe v Banskej Štiavnici. Vzdialenosť od Bratislavy ho do istej miery limituje pri získavaní zákaziek. “Už viac ako rok ponúkam svoje grafické služby ako sú návrhy loga, web dizajny, postery, grafiky cez jaspravim.sk. Je to pre mňa výborná príležitosť ako sa spojiť so svetom a to myslím doslova, nakoľko práve pred mesiacom som dokončil zákazku na výrobu loga pre produkčnú spoločnosť v Austrálii, kde je majiteľom Slovenka. Mesačne si tak niekedy zarobím pár stovák EUR” hovorí nadšene Marián.

Mariánove služby nájdete:

http://www.jaspravim.sk/vyhladavanie?q=sitnan

Ako jednoducho podnikať na webe a získať náskok pred druhými?

Portál Jaspravim.sk vám prináša niekoľko tipov ako na to. Momentálne sa  hľadajú ľudia, ktorí vedia programovať webstránky, hrať sa s kľúčovými slovami, orientujú sa v marketingu alebo sú guruovia na Facebooku. Práca cez internet nepozná hranice mesta ani štátu. Vaše služby môžete ponúknuť tisícom firiem a užívateľom na najväčšom portáli s mikroprácou na Slovensku Jaspravim.sk.

Ako sa k vám  dostanú peniaze?

O zárobok sa báť nemusíte,  pretože peniaze platia kupujúci za služby vopred.Od vás sa na oplátku očakáva, že ponúknutú službu aj dodáte. A následne sú peniaze vaše.

Čo to stojí?

Počiatočné náklady nemáte žiadne. Stačí sa zadarmo zaregistrovať, ponúknuť pre kupujúcich zaujímavú službu a môžete zarábať už zajtra. Čím kreatívnejšie služby ponúkate, tým získate väčší náskok.

Koľko je možné zarobiť?

Nuž, najlepší si zarobia svojou šikovnosťou aj viac ako 500 eur mesačne! Tak neváhaj a pridajte si svoj  inzerát na svoju službu alebo produkt hneď teraz.

Začnite zarábať už dnes! Viac info nájdete na www.jaspravim.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu