Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandál na Najvyššom súde: Nahá sudkyňa pri okne otŕčala šušku!

Sudkyňa nie je žiadna hanblivka Zobraziť galériu (2)
Sudkyňa nie je žiadna hanblivka (Zdroj: dnevni avaz)

SARAJEVO - Zamestnanci z kancelárií naproti budove Najvyššieho súdu Federácie Bosny a Hercegoviny nemohli v posledných týždňoch občas veriť svojim očiam. Za oknami súdneho paláca sa totiž doobeda objavovala nahá žena, ktorá bez ostychu cvičila, tancovala alebo čítala noviny. So zatiahnutím závesov či žalúzií sa vôbec neobťažovala.

Ešte väčšie ale bolo prekvapenie súdnych úradníkov, keď sa na základe udania rozhodli po nudistke pátrať. Ukázalo sa totiž, že sa v Evinom rúchu neukazovala svojmu okoliu upratovačka alebo sekretárka, ale priamo jedna zo sudkýň najvyššej súdnej inštancie moslimsko-chorvátskej federácie.
 
Škandál na Najvyššom súde:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: avaz.ba)
Šéf súdu Amir Jaganjac ale verejnosti odmieta oznámiť meno svojich podriadených. "Je to výnimočne delikátny prípad," odrážal otázky novinárov. "Situácia je veľmi vážna. Naozaj nemáme dôkazy, na základe ktorých by sme mohli otvorene povedať, o koho ide," dodal Jaganjac, ktorý už rozbehol vyšetrovanie kauzy.
 
Podľa bosnianskych médií ale existuje množstvo fotografií aj videozáznamov, ktoré zhotovili šokovaní a zvedaví úradníci sídliaci cez ulicu. Na nich je dobre vidieť nahú sudkyňu, ktorú vraj v exhibíciách v jednom prípade nezarazil ani príchod niektorého z kolegov do jej kancelárie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu