Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ostrov neresti: Stroskotanec splodil 47 detí, všetci sexovali a množili sa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: divescotty.com)

LONDÝN - Neviazaný sex si väčšina z nás spája s obdobím 60. a 70. rokov minulého storočia, kedy sa vo svete rozšírilo hnutie hippies. Voľnomyšlienkársky štýl života ale ľudia praktikovali už dávno predtým. Na malom ostrove neďaleko Austrálie sa množili spôsobom, ktorý vyvoláva ešte aj dnes, kedy sme už zvyknutí na kadejaké zvrhlosti, úžas.

Príbeh o podivnej kolónii, ktorej začiatky siahajú do roku 1569, sa objavil v novinách Caledonian Mercury v roku 1790. Píše sa v nich, že v druhej polovici 16. storočia pri opustenom ostrove stroskotala obchodná loď a nehodu prežilo iba päť osôb - dcéra majiteľa lode Sarah Englishová, dvadsaťročný George Pine, dve slúžky a čierna otrokyňa.

Keď o necelých sto rokov na miesto priplávala holandská loď, našla tu anglicky hovoriacu komunitu, ktorú tvorilo 12 000 ľudí. Jeden z nich, Pineov vnuk William, členom posádky porozprával, ako sa ich spoločenstvo postupne rozrastalo.

George sa prejavil ako vášnivý milovník a so štyrmi ženami splodil celkovo 47 detí. Tie neskôr porodili 518 vnúčat a pravnúčat. Keďže osadníci príliš pracovití neboli, najviac času venovali sexu, incestom a orgiám najrôznejšieho druhu.

Kde presne sa Pineov ostrov, ako ho George nazval, nachádzal, nie je známe. Vydanie novín, ktoré o príbehu informovalo, majú podľa portálu metro.co.uk už čoskoro vydražiť v Londýne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu