Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zvodná speváčka tri roky nevyšla z domu, toto je jej prvý singel!

Jemma si splnila sen
Jemma si splnila sen (Zdroj: swns.com)

MALVERN - Vďaka moderným technológiam sa môžete stať svetovou hudobnou hviezdou bez toho, aby ste opustili svoj domov. Dôkazom toho je mladá Britka Jemma Pixie Hixonová, ktorá trpí chronickým strachom z otvorených priestorov. To jej ale nezabránilo v splnení svojho dávneho sna.

Dvadsaťjedenročnú dievčinu pozná v jej rodnej Británii málokto, ale v Ázii, najmä Číne, sa stala pojmom. Tamojší mladí ľudia ju zbožňujú; milujú jej prerábky známych hitov od svetových interpretov a taktiež to, ako vyzerá.

Aby mohla Jemma uskutočňovať svoj sen, museli jej rodičia v dome zriadiť provizórne štúdio. Vložené financie a snaha sa vyplatili. Nádejná speváčka pred pár týždňami vydala svoj prvý singel s názvom "Never Let Me Go".

"Dúfam, že bude úspešný, a že sa bude dobre predávať. Chcela som týmto spôsobom upozorniť aj moju chorobu. Snáď inšpirujem ďalších agorafobikov, aby sa nevzdávali," uviedla.

Jemma začala trpieť úzkostnou poruchou, keď mala šesť rokov. V puberte sa jej stav výrazne zhoršil. Dospelo to až tak ďaleko, že už tri roky nevyšla z domu. Pomôcť jej nedokázali psychológovia ani terapeuti.

"Keď dostanem záchvat, ťažko sa mi dýcha a mám pocit, akoby mi malo srdce explodovať. Hudba mi veľmi pomáha, vďaka nej zabúdam na realitu. Spievam odjakživa, drží ma to nad vodou," vysvetlila mladá žena, ktorá dúfa, že raz sa jej podarí agorafóbiu poraziť a ona bude môcť spievať na verejnosti a nie iba vo svojej spálni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu