Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pozrite si imidžové VIDEO z Bikefestu

Zobraziť galériu (23)
(Zdroj: Sportmedia)

BRATISLAVA - Bike Fest 2012 - jediná akcia svojho druhu pre slovenských bikerov - je úspešne za nami. Počas uplynulého víkendu zavítalo do Bike centra Kálnica pri Novom Meste nad Váhom viac ako 3500 ľudí, ktorí sa povozili na viac ako 130 testovacích bicykloch od viac ako 20 vystavovateľov svetových cyklistických značiek, a to všetko za jedným-jediným účelom – zabaviť sa na dvoch kolesách.

Obrovskej účasti tejto jedinečný event nevďačil len dokonalému počasiu, ale aj plejáde súťaží a podujatí prichystaných pre návštevníkov všetkých vekových kategórií, pohlaví, či zručností v ovládaní bicyklov.


Zjazdové preteky, súťaž o najlepší trik v skoku do airbagu, hobby maratón, extrémny výšľap do kopca, či preteky pre najmenších na zmenšenej verzii trati pre profesionálov vyburcovali bikerov k nadľudským výkonom, po ktorých už len zostávalo žúrovať až do rána bieleho za tónov živej elektronickej hudby burácajúcej zo stejdžu priamo pod kálnickým kopcom. Tohtoročný Bike Fest tak predčil všetky očakávania a preto nezostáva iné, len tešiť sa na ďalší, tretí ročník festivalu pre prívržencov tohto, na Slovensku čoraz populárnejšieho, športu.

Dovtedy si pozrite skvelé video zachytávajúce zopár akcií zo soboty.

Ďalšie informácie a fotky si pozrite na www.biker.sk.

Bikefest

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu