Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hlasujte spolu s IKEA za najlepšie školské projekty

Zelená škola Zobraziť galériu (2)
Zelená škola

Základné, materské a stredné školy z celého Slovenska sa zapojili do grantového kola programu Zelená škola zameraného na ochranu životného prostredia. Vaše hlasovanie určí 15 najlepších, ktoré IKEA podporí celkovou sumou 7 500 eur.

Cieľom programu Zelená škola, ktorý zastrešuje Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica, je viesť deti k životu v prirodzenom prostredí a ochrane prírodných zdrojov. Celkovo svoje projekty poslalo 57 škôl, z ktorých zástupcovia Zelenej školy a IKEA podľa viacerých kritérií vybrali do verejného hlasovania 31 najvhodnejších. V najbližších troch týždňoch budete mať aj vy možnosť rozhodnúť o 15 víťazoch, ku ktorým poputuje celkovo 7 500 eur na realizáciu ich projektov.

Na financovaní sa podieľajú okrem IKEA aj všetci členovia klubu IKEA FAMILY, ktorí si pri návšteve obchodného domu zakúpia papierovú tašku. Za každú predanú tašku tak poputuje do Zelenej školy 0,10 eur. Celkový príspevok IKEA na environmentálne projekty programu Zelená škola dosiahne v roku 2012 približne 40 000 eur.

Ak ste členom klubu IKEA FAMILY a chcete rozhodnúť o tom, ktorý projekt bude podporený, hlasujte na stránke http://www.spolusvami.sk/hlasovanie.
Ak nie ste členom klubu IKEA FAMILY a napriek tomu chcete podporiť dobrú vec, zaregistrujte sa, prosím, tu:

Súťaž:

Odpovedzte správne na našu súťažnú otázku a traja z vás získajú nákupnú poukážku IKEA v hodnote €30, €20 a €10.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu