Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zdeno Chára bude v nedeľu smečovať na Magio pláži

Zdeno Chára na Magio pláži Zobraziť galériu (4)
Zdeno Chára na Magio pláži

BRATISLAVA - Na bratislavskej Magio pláži sa v nedeľu 4.9. už po štvrtýkrát bude konfrontovať dvadsiatka účastníkov na turnaji v plážovom volejbale „ Beach plieska na konci“ . Prestížny firemný turnaj umožňuje hrať aj hosťom, ktorí dodávajú tímom ešte väčšiu kvalitu, a tak i tohto roku budú po piesku na akcii, ktorú organizuje moderátor a bývalý volejbalista Slavo Jurko, skákať úspešní účastníci nedávnych MSR v beach volejbale.

Okrem nich prisľúbil v tíme športových hviezd svoj kvalitný výkon  opäť aj Zdeno Chára. Víťaz hokejového Stanley cupu sa na najväčšej bratislavskej pláži vlani dobre pripravil na svoju najlepšiu sezónu a tak skúsi tento rituál zopakovať. Rýchlosť by hviezdam mal dodať náš  cyklistický klenot Peter Velits a krásu prinesie Michaela Ňurciková -nedávna Miss Slovensko, ktorá má k volejbalu tiež veľmi blízko. Firmy, ktoré uspejú a obsadia prvé tri miesta sa môžu tešiť na atraktívne a hodnotné ceny a diváci si prídu na svoje pri pohľade na kvalitný šport, doplnený sprievodným programom.

Víťazstvo obhajuje Partners Group, no v silnej konkurencii viacerých zvučných firiem to nebude pre finančných poradcov jednoduchá. Spomienky na posledný ročník, kde letné oblečenie chýbalo a hráči sa borili so zlým počasím sú zdá sa zabudnuté a všetko nasvedčuje tomu, že Beach tentoraz zaplieska ako sa sluší a patrí na slnečnej Magio pláži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu