Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

UKÁŽ SA! ASUS hľadá dievča na titulku nového časopisu TECHBOX

ASUS hľadá dievča na titulku nového časopisu TECHBOX Zobraziť galériu (3)
ASUS hľadá dievča na titulku nového časopisu TECHBOX

Staň sa tvárou ASUS a nafoť titulku nového časopisu TECHBOX. Okrem fotenia s profesionálnym fotografom Petrom Frolom, môžeš vyhrať aj ultraľahký a supertenký notebook ASUS U36SD. Tak ukáž sa!

UKÁŽ SA! ASUS hľadá
Zobraziť galériu (3)

 

 

 

 

 

Chceš byť na titulke nového moderného lifestylovo-technologického časopisu TECHBOX? Známy časopis BCMOBIL & TECHBOX sa mení na TECHBOX, využi túto jedinečnú šancu. ASUS hľadá dievča na titulku septembrového vydania časopisu TECHBOX a okrem fotenia ti daruje aj super notebook ASUS U36SD. Neváhaj, dostaneš sa do rúk profesionálneho fotografa Petra Frola (www.peterfrolo.com). A nielen to. Vďaka špičkovej vizážistke Eliške Pichoňskej a stylistke Michaele Ľuptákovej dostaneš ten správny šmrnc. Takúto šancu máš len teraz! Čím skôr sa prihlásiš, tým dlhšie môžu za teba hlasovať návštevníci stránky www.techbox.sk/modelka. Nečakaj.

 

UKÁŽ SA! ASUS hľadá
Zobraziť galériu (3)

 

 

 

 

 

 

Vyhraj okrem fotenia titulky aj štýlový, ultraľahký a supertenký notebook ASUS U36SD.Ak vyhráš, okrem fotografovania titulky ťa potešíme aj skutočne nadupaným notebookom, ktorý ti budú závidieť. ASUS je jeden z najpredávanejších výrobcov notebookov na Slovensku a vie, čím zaujme dievča ako si ty. Ukáž sa! Zo všetkých hlasujúcich za súťažiace vylosujeme aj 5 výhercov štýlovej cestovnej tašky TECHBOX a k tomu dostanú aj ročné predplatné časopisu TECHBOX.

Bližšie informácie o súťaži ASUS hľadá dievča na titulku nového časopisu TECHBOX nájdeš na stránke www.techbox.sk/modelka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu